Vis studievalg

- Alltid folk å prate med på Campus Ringerike

Torkel Velure trives som student på Campus Ringerike. Foto
Torkel Velure trives som student på Campus Ringerike. Foto: Nils A. Kalve

- Det sitter alltid folk rundt på skolen man kan snakke og diskutere med, sier IT-student Torkel Velure på Campus Ringerike.

- I løpet av fadderuken i starten av skoleåret blir du fort kjent med andre studenter. Siden campus ikke er så stor, møter du fort de samme personene om igjen dag etter dag, og det blir lettere å skaffe seg venner. Det skjer også ting utenom skolen hele tiden, med quizkvelder, forskjellige sporter, hytteturer, skiturer osv. Det er også mange utesteder og et bra uteliv på kveldene, sier Torkel.

Døgnåpen campus

Campus Ringerike er åpen hele døgnet, og som student kan du komme og gå som du vil med ditt eget adgangskort.

Senk skuldrene på Celebro

Når du trenger en pause fra studiene, vil du kanskje senke skuldrene på studentkroa Celebro. Den ligger i Hønefoss sentrum og er et sosialt samlingssted.

Celebro ligger i hjertet av Hønefoss (Fossveien 5) og drives av frivillige studenter fra høgskolen. Hvert semester får nye studenter muligheten til å bli med på vaktlag og ta del i driften. Baren er åpen hver lørdag og annenhver torsdag/fredag. Alle studenter og ikke-studenter over 18 år er velkomne inn på kroen! I tillegg til å holde åpent for vanlige fester er det også en rekke temafester gjennom året.

Fester som Oktoberfest og Halloween er alltid like populære, mens aktiviteter som en ”Beer Pong”-turnering tiltrekker seg både konkurrenter og tilskuere.

Studentsamfunnet i Ringerike står bak arrangementer for studentene på campus gjennom hele studieåret.

Hvorfor student på Hønefoss?

Ringerike er kjent for sine gode kulturtilbud, med Hønefossrevyen som kanskje et av de mest kjente arrangementene.

Slik bor du i Hønefoss

Studentsamskipnaden har boliger for studenter flere steder i Hønefoss.  Du finner presentasjoner av alle boligene til samskipnaden her. Ved studiestart 2016 sto 150 nye studentboliger klare for innflytting.