Vis studievalg

Høgskolen i Sørøst-Norge i sosiale medier

Høgskolen i Sørøst-Norge er til stede i en rekke sosiale medier. Dette er en oversikt over noen av kanalene vi bruker.

HSNs YouTube-kanal finner du her

HSNs hovedside på Facebook

HSNs engelske side på Facebook

HSN utveksling på Facebook

Twitterstrømmen vår finner du på twitter.com/USN_info

Bruk @USN_info hvis du vil snakke med oss eller hvis du har noe å fortelle om HSN.

Flickr

flickr.com/hsninfo finner du bilder av høgskolens ledelse, og campuser.  Vi legger fortløpende ut bilder av hendelser ved HSNs åtte campuser. Bildene er til fri bruk i redaksjonell sammenheng. Fotografens navn og “Høgskolen Sørøst-Norge” må krediteres.  Les mer om hvor du kan finne HSN-bilder.

instagram.com/usn_info finner du bildestrømmen vår på bildetjenesten Instagram. Dette er ofte bilder vi tar i farten med mobilen, når vi oppdager noe vi har lyst til å dele. Bruk emneknaggen #usnstudent om du har bilder som du har lyst til å dele med oss.

Issuu

issuu.com/hogskolenisorost-norge finner du elektroniske brosjyrer, studiekataloger og andre dokumenter fra HSN.  De kan enten leses på nett, eller lastes ned.

Vi er til stede på Google+. Legg oss gjerne til i din krets.

HSN her en bedriftsside på linkedin for deg som er interessert i nyheter om ledige stillinger, kurs mm. Følg oss gjerne på LinkedIn.