Pangstart for nystartet linjeforening

Tidligere student holder inspirasjonsforedrag

Fremme er navnet til den nyeste linjeforeningen på USN Handelshøyskolen, campus Bø. Fremme skal være frampå for studentene på Bachelor i internasjonal markedsføring og reiseliv.

I høst fikk startet det opp et helt nytt studium på USN, Bachelor i internasjonal markedsføring og reiseliv. Dette ga studentene en unik mulighet til å starte en linjeforening i samarbeid med de tidligere studiene Internasjonal markedsføring og Turisme og ledelse. Linjeforeningen Fremme oppstod!

De ni i styret i Fremme ønsker å skape sosiale og faglige relasjoner på tvers av kullene på studiet. I oktober hadde linjeforeningen Fremme sitt første arrangement, med 45 deltakere. Tidligere student Øystein Opperud fortalte om sin nåværende arbeidsplass (Synlighet), om hvordan de arbeider med kundereisen og ekstern markedsføring.

Terje Andersen og Øystein OpperudSammen med foreleser Terje Andersen fikk studentene også vite hvordan Øystein fikk fast ansettelse etter praksis, i tillegg til konkrete tips for fremtidig karriere.

Dette var utrolig lærerikt og gøy for studentene å høre om! Etterpå ble det sosialt med pizza fra Pizzafjoset i Bø. Alt sammen var et gratis tilbud til studentene.

Hvorfor Fremme?

Som markedsføringsstudenter har medlemmene av foreningen et mål om å fremme en sak, og å jobbe med generell markedsføring. I reiselivsdelen av studiet er snakk om å komme frem på en destinasjon. Linjeforeningen kom derfor frem til at navnet Fremme var passende da det innebefatter begge spesialiseringer på studiet.

I fremtiden har linjeforeningen som mål å arrangere julebord, sosiale happenings og ikke minst faglige inspirasjonskvelder. De er kommet godt i gang og har allerede fått et positivt rykte blant både studenter og ansatte ved Campus.

Styret gleder seg veldig til å se hva de får til og steller i stand i fremtiden. Deltagelse og ivrighet fra andre studenter settes stor pris på! Dersom du har noen spørsmål angående studiet eller linjeforeningen, ikke nøl med å ta kontakt. Du finner Fremme på Facebook: https://www.facebook.com/fremmeusn og Instagram: @fremme_usn