Overnatting/korttidsleie

På Notodden er det lett å finne gode og rimelige hybler som er i gangavstand til universitetet. Fra høsten 2018 vil det også være mulig å leie hybler rett ved siden av campus.


Studentsamskipnaden har mange og velutstyrte hybler som ligger i nærområdet til universitetet. Hyblene har gratis tilkobling av internett.

For studenter som skal på samlinger har vi tilbud om kortidsleie, 2 dager, 3 dager eller 1 uke. Fra august 2018 leier Studentsamskipnaden ut 28 hybelleiligheter for korttidsleie på Campus Notodden.

Samskipnaden har også et godt barnehagetilbud for barn i alderen 1-5 år. Barnehagen ligger rett ved skolen vår.

Det er også barne- og ungdomsskole i nærmiljøet til universitetet.

I Notodden har vi også gode tilbud for overnattingsgjester, linker til disse finner du under. Hotellene har spesialpris for våre studenter og konferansedeltagere, husk å si at du er student når du bestiller rom.

Brattrein Hotell

Brattrein ligger i landlige omgivelser 1,9 km fra universitetet. Det tar ca 30 min og gå, det er noe bussforbindelse, men ikke veldig ofte. Brattrein Hotell gir studenter ved USN studentrabatt (ved fremvisning av gyldig studentbevis). Hotellet tilbyr gratis parkering og trådløst nettverk som dekker hele hotellet.

Brattrein Hotells hjemmeside og bookinginformasjon.

Notodden Hotel

Beliggende i Notodden sentrum er dette et godt alternativ for deg som skal til USN, med Timebussavganger rett nedenfor hotellet.

Notodden Hotells hjemmeside og bookinginformasjon.

Alternativ overnatting

For studenter som skal delta på samlinger i Porsgrunn kan vi anbefale Hotel Vic i Porsgrunn,Thon Hotell Høyers i Skien eller Clarion Collection Hotell Bryggeparken i Skien.

Ellers kan vi tipse om følgende overnattingsmuligheter: