Fritid i Porsgrunn

Det er også et liv utenom studiene. I Porsgrunn, midt i Grenland har du mange muligheter til å delta på sosiale ting på og utenfor høgskolens arenaer.

Studentenes eget aktivitetshus heter Elverhøy. Det ligger bare et steinkast unna campus, og er studentenes tilholdssted. Det skal riktignok bygges et nytt studenthus på campus i 2016.

På Elverhøy finner du blant annet studentgrupper i foto, friluftsliv, rollespill, idrett, radio og animasjon. Studenthuset er også øvingslokale for flere studentband.

Det er fast studentkro hver torsdag, tirsdagskafé hver tirsdag og konserter gjennom hele året. Under fadderuka foregår en rekke aktiviteter i regi av Elverhøy.

Studentuke som engasjerer

Studentsamfunnet har også tilbud til deg som er glad i fysisk aktivitet, som for eksempel aerobic, treningsstudio, friluftsgruppe, innebandygruppe, dykke- og undervanns-rugbyklubb, swinggruppe og eget idrettslag.

På nyåret arrangerer porsgrunnsstudentene studentuke for studenter og innbyggere i Porsgrunn. Studentuka består av konserter, skidag, konkurranser, foredrag og andre artige påfunn.

Bomuligheter

Det er relativt enkelt og billig å få seg hybel i Porsgrunn og Grenland forøvrig. Foruten det private leiemarkedet, har Studentsamskipnaden 165 hybler i Porsgrunn.

Barn ingen hindring

Vi har en egen studentbarnehage. Barnehagen har plass til 18 barn i alderen 1-5 år, og har både urtehage og gapahuk i barnehagens uterom. I tillegg har de en båt i Bjørkedalen som benyttes til fiskelykke og roglede.

Fint å studere, leve og bo i Grenland!