Næringsmesse: Innovasjon & kompetanse

Bli med på årets store showroom for Hortens verdensledende og innovative næringsliv – En gyllen mulighet til å knytte kontakt mellom studenter, arbeidssøkende og Hortens brede arbeidsliv.

• Dato: 23. oktober 2019
  • Tid: kl. 09.00 - 16.00
  • Sted: Campus Vestfold

Det blir over 40 utstillere med hovedvekt på de mange avanserte teknologibedriftene i Horten, med Kongsberg gruppen i spissen. Er du på jakt etter en jobbmulighet, sommerjobb, samarbeidspartner eller en bedrift du kan skrive en oppgave for, er dette en god mulighet til å ta kontakt. Dette er en karrieredag for deg som er student og vil bli kjent med den høye kompetansen og mange jobbmuligheter som finnes i Horten.

Den årlige messen "Made in Horten" har i år "innovasjon og kompetanse" som tema og arrangeres av Horten Næringsforum i samarbeid Horten kommune og Universitetet i Sørøst-Norge.

Mer informasjon og film fra ifjor finner du på Made In Horten.