OFTI 37 – Områdesgruppen för forskning om tal och interaktion

Høst ved campus Vestfold. Campusen ligger midt mellom Horten og Tønsberg.

Vi ønsker velkommen til den årlige konferansen for Områdesgruppen för forskning om tal och interaktion, som i år avholdes ved Universitetet i Sørøst-Norge.

• Dato: 19. september 2019 - 20. september 2019
  • Tid: Hele dagen
  • Sted: Campus Vestfold

• Påmeldingsfrist: 2. september 2019

Program

OFTI 37 arrangeres i samarbeid mellom Institutt for språk og litteratur og Institutt for pedagogikk ved Universitetet i Sørøst-Norge og Institutt for lingvistiske og nordiske studier studier ved Universitetet i Oslo. Konferansen finner sted på USN Campus Vestfold som ligger 10 kilometer fra Tønsberg og fra Horten. Programmet begynner etter lunsj torsdag den 19. september og pågår til fredag ettermiddag den 20. september med konferansemiddag torsdag kveld.

Plenumsforedragsholdere er Mathias Broth, Linköpings Universitet, Marja Etelämäki, Universitetet i Oslo og Elizabeth Stokoe, Loughborough University.

Tema for OFTI 37: Nye retninger i nordisk samtaleforskning

Tema for OFTI 37 er "Nye retninger i nordisk samtaleforskning". I de senere årene har nye retninger utviklet seg innen nordisk interaksjonsforskning. Konferansen løfter fram retninger som (1) interaksjonslingvistisk utforsking av nordiske språk, (2) den multimodale vendingen og (3) anvendt interaksjonsforskning. Disse temaene er forankret i pågående interaksjonsforskning ved Universitetet i Sørøst-Norge og Universitetet i Oslo. Vi inviterer til både datasesjoner og paper-presentasjoner som er knyttet an til temaet, men som vanlig aksepteres alle foredrag innenfor emnet samtale og interaksjon. Presentasjonene kan holdes på et av de nordiske språkene og på engelsk.

Konferansebidrag

Sesjoner med forskningspresentasjoner varer i 30 minutter (20 minutter presentasjon og 10 minutter diskusjon), datasesjon varer i 45 minutter. Send inn abstract til paper-presentasjon på maksimum 250 ord. Abstractene legges inn i skjemaet på denne siden.

Viktige datoer

• 28. april – påmeldingen åpner
  • 19. august – frist for innsending av abstract til presentasjoner og datasesjoner
  • 26. august – beskjed om antatt paper og datasesjon
  • 2. september – påmeldingen stenger

Påmelding

Konferansen er kostnadsfri og inkluderer kaffe/te og lunsj. Oppgi ved påmeldingen om du vil delta i konferansemiddagen. Konferansemiddagen betales ved påmelding.

Lenke til påmelding kommer før påmeldingen åpner den 28. april.

Reise og losji

Nærmeste flyplass er Torp Sandefjord. Den ligger 20 minutter fra Tønsberg. Det går shuttlebuss fra Torp flyplass til Torp jernbanestasjon. Gå av toget på Tønsberg jernbanestasjon. Det går også fly til Oslo Airport Gardemoen. Herfra går det tog direkte (med noen stopp) til Tønsberg, og togtiden er ca. 2 timer. Alternativt kan en reise med buss eller tog til Moss og derfra ta Bastø-fergen til Horten.

Vi har booket et antall hotellrom på Quality Hotell Tønsberg med gunstige priser (1093,- per natt). Disse er booket fram til 1. september. Bruk bestillingskoden OFTI/USN. Hotellet er i gangavstand til bussholdeplass. Buss fra Tønsberg til Campus tar ca. 20 minutter.

Konferansemiddag

Konferansemiddagen finner sted på en av byens restauranter. Påmelding og betaling skjer i påmeldingsskjemaet til konferansen.

Konferansekomité

Universitetet i Oslo: Marja Etelämäki (koordinator UiO), Anne Marie Landmark Dalby, Jessica B. Hansen og Jan Svennevig.

Universitetet i Sørøst-Norge: Marit Skarbø Solem, Maria Njølstad Vonen, Rein Ove Sikveland, Elizabeth Stokoe og Karianne Skovholt (koordinator USN).