IT-tjenester ved USN

Her finner du en del viktig informasjon i forbindelse med bruk av IT-tjenester ved USN. Etter aktivering av konto logger du deg inn på intranettet og du får tilgang til alle IT veiledningene.

Aktivering av konto

• Brukerkonto: Før du kan ta i bruk IT-tjenestene ved universitetet må du aktivere din brukerkonto (FEIDE). Du aktiverer kontoen din her.
  • FEIDE: (Felles Elektronisk ID) Brukernavnet og passordet som blir registrert når du aktiverer kontoen din er ditt FEIDE brukernavn og denbrukes til de aller fleste IT-tjenestene ved USN. Velg "Universitetet i Sørøst-Norge" når du blir bedt om å velge tilhørighet.
  • Trådløst nett: Trådløst nett for ansatte og studenter (Eduroam)

Etter aktivering av konto

Etter aktivering av konto kan du logge deg inn på intranett og finne informasjon om USNs IT-tjenester bl.a. disse:

• USN-kort og Studentbevis-app: USN kortet brukes til Print, adgang til Campus utenom åpningstid, mm Mer informasjon på Intranettet (krever innlogging)
  • E-læringssystem (Canvas): Logg inn i Canvas her
  • Office 365: Mail, kalender, Word, Excel, med mer.
  • Utskrift, kopi og scan
  • Webkonferansesystem: Ved USN bruker vi ulike webkonferansesystemer, alt etter fagenes og studienes behov.

Ikke lenger student ved USN?

• Din IT-brukerkonto stenges 90 dager etter at du er registrert som sluttet, og slettes 30 dager etter det.
  • Når konto slettes forsvinner også eventuelt innhold du har liggende i Office 365