Universitetet i Sørøst-Norge i sosiale medier

Universitetet i Sørøst-Norge er til stede i en rekke sosiale medier. Dette er en oversikt over hovedkontoene til USN.

USNs YouTube-kanal finner du her

Du treffer også studentene våre på Discover USN. Her kan du stille dem spørsmål om alt du måtte lurer på.

Grupper

Vi har facebookgrupper for alle våre campuser. Her skal studenter og andre kunne stille spørsmål og få hjelp fra hverandre. Du kan dele arrangement, etterlyse ting du har har mistet eller eieren til noe du har funnet, annonsere hus og leiligheter til leie, avtale samkjøring til campus osv.

Twitterstrømmen vår finner du på twitter.com/USN_info

Bruk @USN_info hvis du vil snakke med oss eller hvis du har noe å fortelle om USN.

Flickr

flickr.com/hsninfo finner du bilder av universitetets ledelse, og campuser. Vi legger fortløpende ut bilder av hendelser ved USNs åtte campuser. Bildene er til fri bruk i redaksjonell sammenheng. Fotografens navn og “Universitetet i Sørøst-Norge” må krediteres. Les mer om hvor du kan finne USN-bilder.

instagram.com/usn.no finner du bildestrømmen vår på bildetjenesten Instagram. Dette er ofte bilder vi tar i farten med mobilen, når vi oppdager noe vi har lyst til å dele. Bruk emneknaggen #usnstudent om du har bilder som du har lyst til å dele med oss.

Issuu

issuu finner du elektroniske brosjyrer, studiekataloger og andre dokumenter fra USN.

Vi er til stede på Google+. Legg oss gjerne til i din krets.

Følg oss gjerne på LinkedIn.

Snapchat

Legg oss til på Snapchat. Brukernavn: usn-snap