Universitetet i Sørøst-Norge i sosiale medier

Universitetet i Sørøst-Norge er til stede i en rekke sosiale medier. Dette er en oversikt over noen av kanalene vi bruker.

USNs YouTube-kanal finner du her

Twitterstrømmen vår finner du på twitter.com/USN_info

Bruk @USN_info hvis du vil snakke med oss eller hvis du har noe å fortelle om USN.

Flickr

flickr.com/hsninfo finner du bilder av universitetets ledelse, og campuser. Vi legger fortløpende ut bilder av hendelser ved USNs åtte campuser. Bildene er til fri bruk i redaksjonell sammenheng. Fotografens navn og “Universitetet i Sørøst-Norge” må krediteres. Les mer om hvor du kan finne USN-bilder.

instagram.com/usn.no finner du bildestrømmen vår på bildetjenesten Instagram. Dette er ofte bilder vi tar i farten med mobilen, når vi oppdager noe vi har lyst til å dele. Bruk emneknaggen #usnstudent om du har bilder som du har lyst til å dele med oss.

Issuu

issuu finner du elektroniske brosjyrer, studiekataloger og andre dokumenter fra USN.

Vi er til stede på Google+. Legg oss gjerne til i din krets.

Følg oss gjerne på LinkedIn.

Snapchat

Legg oss til på snapchat.