USNexpo 2020 i Kongsberg

Nyskaping, ingeniørkunst og spennende teknologi under USNexpo 2020. I år arrangeres den store teknologimessen 28. mai.


28 May

Praktisk informasjon

 • Dato: 28. mai 2020
 • Tid: Hele dagen
 • Sted: Kongsberg
 • Last ned kalenderfil
 •  

  Program

  10:00 - 10:15: Offisiell åpning
  10:00 - 15:00: USNexpo utstilling

   

Illustrasjonsfoto ingeniørfag Expo. Foto: Tine Poppe

 

La deg inspirere og begeistre av ingeniørkunst, nyskaping og spennende teknologi når nesten hundre snart ferdige ingeniørstudenter viser «hva de er gode for».

Imponerende stands

Årets bachelorstudenter presenterer sine prosjekter. Alle de 12 prosjektene er på oppdrag fra næringslivet. Det er to stands i 3.etasje ved NITO og studieveiledere ved USN. Det er 6 demonstrasjoner av ulike forskningsprosjekter inkl. drone i Dronesonen.

Foredrag

Kommer..

Om USNexpo

Teknologimessen USNexpo er et av årets høydepunkter hvor du får se resultatene av intenst, kreativt og faglig arbeid fra våre ingeniørstudenter. Messen skal vekke nysgjerrighet hos både potensielle arbeidsgivere, fremtidige studenter og publikum generelt.

USNexpo er spesielt tilrettelagt for distriktets arbeidsliv. De fleste av prosjektene er utført på oppdrag fra eksterne oppdragsgivere, som viser at Universitetet i Sørøst-Norge har nær kontakt og godt samarbeid med industri og næringsliv.

USNexpo arrangeres i år for andre gang ved campus Kongsberg. Messen arrangeres også ved campusene Vestfold og Porsgrunn.

Velkommen til en spennende arena for teknologiprat, idéutveksling og teknologiske nyvinninger.

Sponsor

NITO Kongsberg