Kreativ maskinstrikking 2

Har du lyst til å fordjupe deg vidare innan maskinstrikking, i strikketeknikkar med ribbeapparat og fargeskiftar?

Søk opptak nå
Studienivå
Etter- og videreutdanning
15.04.2019
Studiepoeng
Høst 2019

Kvifor Kreativ maskinstrikking 2

I Kreativ maskinstrikking 2 kan du arbeide meir sjølvstendig med utvikling av idear slik at du får eit betre grunnlag for til dømes etablering av eiga verksemd eller for å kunne undervise i maskinstrikking.

Dette lærer du på Kreativ maskinstrikking 2

Mønsterkonstruksjon og modellering, fleire strikketeknikkar, bedriftsprofilering og produktutvikling.

Samlingar

Studiet er lagt opp med sju heile vekesamlingar med obligatorisk deltaking. Samlingane går over fem dagar, måndag til fredag. Oppmøte søndag kveld for oppsetting av utstyr og gjennomgang av heimearbeid.

Tre vekesamlingar i haustsemesteret og tre vekesamlingar i vårsemesteret + eksamensveke.

Samlingar haust 2018: veke 36, 43, 49.
Samlingar vår 2019: veke 3, 9 og 15

Eksamensveke: 23

Kreativ maskinstrikking 2 vert satt opp annankvart år og neste oppstart er haustsemester 2020.

Fullført og bestått Kreativ maskinstrikking 1 eller tilsvarande.

Søkjarar som har utanlandsk utdanning frå land utanfor Norden, må dokumentere at dei oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper.

Opptakskrav er heimla i forskrift om opptak.

Studieinformasjon

Deltid / Samlingsbasert – Rauland

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus