AutoCAD

AutoCAD

Dette nettkurset gir deg en grundig teoretisk og praktisk innføring i teknisk 2D-tegning med AutoCAD. Det legges vekt på å vise tilpasninger til norske tegnestandarder.

Søk opptak nå
Studienivå
Etter- og videreutdanning
Søknadsfrist
Løpende opptak
Studiepoeng
6
Oppstart
Høst 2019

Hvorfor etter- og videreutdanningskurset AutoCAD?

AutoCAD er det mest utbredte DAK-programmet verden. Designere fra alle bransjer kan bruke dette programmet til å formgi sitt produkt.

AutoCAD brukes også som basis i mange ulike industrispesifikke applikasjoner som utvikles av tredjeparter.

Hva slags jobb får du?

Dokumenterte ferdigheter i og kunnskaper om AutoCAD er et pluss på en hvilken som helst CV og blir etterspurt i jobbannonser i mange bransjer.

Dette lærer du på etter- og videreutdanningskurset AutoCAD

Kurset tar deltakerne gjennom brukergrensesnittet, tegnekommandoene, objektegenskaper, og redigering. Videre en innføring i bruk av blokker, om utskrift (plotting) og det vi kaller påskrift (teksting og målsetting).

Kurset er modulbasert. Det vil si at det er bygget opp sten for sten med klart definert innhold i hver byggesten. Modulene avsluttes med en innleveringsoppgave som blir vurdert og godkjent av faglærer.

Når en modul er unnagjort, åpner neste modul seg og du kan ta fatt på den osv. På den måten kan du styre din egen framdrift og jobbe etter eget tempo.

  • Du lærer å gjøre de nødvendige tilpasninger slik at de kan fremstille tekniske tegninger i henhold til norske standarder.
  • Kurset skal sette deg i stand til å utnytte AutoCADs mange muligheter og passer for nybegynnere og deg som bare ønsker en oppdatering.

Vi bruker Canvas som læringsplattform. Her kan du lese stoffet og prøve deg på innleveringsoppgavene, men du kan ikke levere dem og få dem vurdert før du er påmeldt.

Opptakskrav

Det er et krav at studenten har tilgang til AutoCAD (fullversjon eller LT). Som nettstudent får du tilgang til studentlisens (fullversjon av programmet AutoCAD).

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak.

Studieinformasjon


Deltid / Nettstudier – Nettstudium

  • Undervisningsspråk: Norsk
  • Antall semester: 0
  • Kostnader Etter påmelding faktureres deltaker med kr. 6 000,-. Straks fakturaen er betalt, sendes lærebok og annet oppstartsmateriell til deltaker.
  • Opptakskrav Les mer om opptakskrav

 

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder
FAQ. Icon.
OFTE STILTE SPØRSMÅL
Svar på det du lurer på som ny student