Revit Architecture

Revit Architecture

Er du interessert i bygningsinformasjonsmodellering (BIM)? Dette nettkurset gir deg en grundig teoretisk og praktisk innføring i BIM-programmet Revit Architecture?

Søk opptak nå
Studienivå
Etter- og videreutdanning
Søknadsfrist
Løpende opptak
Studiepoeng
6
Oppstart
Høst 2019

Hvorfor Revit Architecture?

Autodesk® Revit® Architecture er verdensledende innen bygningsinformasjonsmodellering. Med Revit bygger man opp digitale 3D-modeller av bygningen i full målestokk. Man eksperimenterer med design og tekniske løsninger før man går i gang med selve byggingen.

Fra den digitale modellen "høster" man det man har behov for: plantegninger, snitt, fasader, perspektiver, materiallister og annet.

Hva slags jobb får du?

Dokumenterte ferdigheter i og kunnskaper om Revit Architecture er et pluss for alle som er i jobb eller søker seg jobb i byggebransjen. Andre Revit applikasjoner (f.eks. EL og ventilasjon) er bygget på samme lest som Architecture, slik at kurset også passer for dem som modellerer det som er inne i og rundt et bygg.

Dette lærer du på etter- og videreutdanningskurset Revit Architecture

Kurset tar deltakerne gjennom hele prosessen fra fundament og terreng til ferdig bygg. Deltakerne blir kjent med brukergrensesnittet, grunnleggende innstillinger og materialer, samt med Revits viktigste arbeidsredskap: visninger. Alt dette før vi starter med verktøyet for bygging av modellen med vegger, gulv, tak osv. Mot slutten av kurset handler det om å dokumentere modellen med målsetting, tekst og romplaner, i tillegg til å produsere nødvendige tegninger og materiallister.

Kurset er modulbasert. Det vil si at det er bygget opp sten for sten med klart definert innhold i hver byggesten. Modulene avsluttes med en innleveringsoppgave som blir vurdert og godkjent av faglærer.

Når en modul er unnagjort, åpner neste modul seg og du kan ta fatt på den. På den måten kan du styre din egen framdrift og jobbe i eget tempo.

  • Du får en grundig innføring i Revits grensesnitt og virkemåte. Kurset går gjennom alle faser, fra prosjektstart til presentasjon.
  • Med sin pedagogiske oppbygning og sine mange eksempler, vil dette kurset gi deg et solid fundament for eget design.
  • Kurset gir deg kunnskaper til å planlegge og modellere virtuelle modeller med Revit Architecture.

Vi bruker Canvas som læringsplattform. Her kan du lese stoffet og prøve deg på innleveringsoppgavene, men du kan ikke levere dem og få dem vurdert før du er påmeldt.

Opptakskrav

Du bør ha grunnleggende IT-kunnskaper, samt interesse for og kunnskaper innen byggebransjen.

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak til Universitetet i Sørøst-Norge.

Studieinformasjon


Deltid / Nettstudier – Nettstudium

  • Undervisningsspråk: Norsk
  • Antall semester: 0
  • Kostnader Etter påmelding faktureres deltaker med kr. 6 000,-. Straks fakturaen er betalt, sendes lærebok og annet oppstartsmateriell til deltaker.
  • Opptakskrav Les mer om opptakskrav

 

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder
FAQ. Icon.
OFTE STILTE SPØRSMÅL
Svar på det du lurer på som ny student