Vis studievalg
Menneskerettigheter, flerkulturell forståelse og konflikthåndtering (enkeltemner)

Ta enkeltemner fra vårt årsstudium i menneskerettigheter, flerkulturell forståelse og konflikthåndtering

Søk ledig studieplass
Studienivå
Etter- og videreutdanning
Løpende opptak til studiestart
Studiepoeng
Vår 2018

Hvorfor enkeltemner i menneskerettigheter, flerkulturell forståelse og konflikthåndtering?

Ta enkeltemner som gir 15 studiepoeng fra vårt årsstudium i menneskerettigheter, flerkulturell forståelse og konflikthåndtering. Studiet er utviklet i samarbeid med Den norske Helsingforskomiteen og skal gi deg den teoretiske plattformen du trenger for å kunne håndtere konflikter, menneskerettighetsspørsmål og flerkulturelt arbeid. Utdanningen er verdifull for alle som arbeider med mennesker med ulik kulturell bakgrunn.

Hver modul består av tre samlinger i ett semester ved Campus Drammen. Hver samling varer fra fredag morgen til og med søndag ettermiddag. Det er veiledning, kommunikasjon og dialog via internett mellom samlingene.

I løpet av studiet vil studentene tilbys deltakelse på studieturer.

Enkeltemner

Det er nå opptak til vårens emne "Menneskerettigheter i kriser, krig og væpnede konflikter".

Samlinger

Studieinformasjon

Deltid / Samlingsbasert – Drammen

• Antall semester: 1
  • Kostnader kr 13.500,- + semesteravgift. Studiet er Lånekasseberettiget.
  • Opptakskrav Les mer om opptakskrav

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus