Årsstudium i musikk

Årsstudium i musikk

Gi deg selv et år med musikk og mestring, der du også vil lære å lede og motivere andre. Vi vektlegger musikkformidling, musikkteori og mye sang og spill.

Studienivå
Årsstudium
Søknadsfrist
15.04.2019
Studiepoeng
60
Oppstart
Høst 2019

Hvorfor årsstudium i musikk?

I studiet er formidling sentralt, musikk krever samspill, tilstedeværelse og kommunikasjon. Dette er aspekter som er gode å vise til når man søker arbeid også i andre yrker.

Hva slags jobb får du?

Studenter i musikk ønsker å arbeide som musiker, lærer, lydteknikker, kulturkonsulent i kommunen, media og formidling, i musikkbutikker og i lokalt kulturliv der man bor. 

Kontakt med arbeidslivet

I studiet samarbeider vi med skoler og barnehager med oppsøkende skolekonserter og med biblioteket i Tønsberg om offentlige konserter.

Dette lærer du på årsstudium i musikk

I musikkvitenskapelige emner lærer du om musikkformidling med oppmerksomhet på ledelse, motivasjon og mestring.

Det undervises også i grunnleggende musikkteori og arrangering. Studentene møter forskningsbaserte aktiviteter med konserter og undersøkelser om musikkopplevelser, følelser og identitet. 

I utøvende emner lærer du å synge og spille foran andre som solist, som akkompagnatør og i band eller ensembler. Sangere og instrumentalister møtes i aktiviteter som vektlegger musikalsk samspill, ledelse av aktiviteter og konserter som det endelig mål.

Videre utdanningsmuligheter

Musikk årsenhet gir 60 studiepoeng. Med lærerutdanning for 1.-7. klasse gir studiet rett til å undervise musikk både i barne- og ungdomsskolen. Du kan også gå videre på bachelor i folkemusikk i Rauland. Da vil musikk årsenhet gjelde som andre året i bachelorutdanningen.

Med 180 studiepoeng kan du ta PPU og blir lærer for 5.-13. klasse. Universitetene i Agder og i Oslo har musikkutdanning på master og Ph.d.-nivå.

Opptakskrav

Studieinformasjon


Heltid – Vestfold

  • Undervisningsspråk: Norsk
  • Antall semester: 2
  • Antall studieplasser 20
  • Søkekode: 222 667
  • Opptakskrav Les mer om opptakskrav
Poenggrenser ved forrige opptak

 

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder
FAQ. Icon.
OFTE STILTE SPØRSMÅL
Svar på det du lurer på som ny student