Årsstudium i tegning – bilde

Årsstudium i tegning – bilde

Arbeid med tegning, maling, grafikk, foto og digital bildebehandling er hovedelementer i studiet. Du får også oppgaver i skulptur og tredimensjonale arbeider.

Studienivå
Årsstudium
Søknadsfrist
15.04.2019
Studiepoeng
60
Oppstart
Høst 2019

Hvorfor årsstudium i tegning – bilde?

Årsstudiet tegning og bilde er perfekt for deg som vil få et innblikk i visuell kommunikasjon, og utvikle din egen kreativitet og fantasi. Her får du nyttig øvelse i å fange opp idéer og tenke med blyanten. Utforsk karakterdesign og portretter, modellbygging og skulptur – og finn ditt eget visuelle uttrykk!

Studiet er en mulighet til å prøve nye teknikker, og gjennomføre prosjekter fra idé til utstilling. Hva er det som gjør at et kunstverk kan oppleves så forskjellig person til person? Lær å vurdere dine egne kunstneriske prosjekter med et reflektert og kritisk blikk. Du blir kjent med hovedlinjene i kunsthistorien, og lærer å knytte den faglige kunnskapen til dine egne prosjekter.

Her får du et innblikk i hvordan det er å studere estetiske fag ved USN:

Dette lærer du på tegning – bilde

Du får grunnleggende kompetanse i billedkunst og tilegner deg kunnskap om form, farge og komposisjon. Du lærer å bruke både tradisjonelle og nyere teknikker og vise evne til å fange ideer og visualisere løsninger.

I studiet møter du fag som Kunst og formkultur, Illustrasjon og digitalt bildearbeid og Tegning og bilde. Slik vil du lære deg å reflektere over samfunnsmessige aspekter ved bruk av billedkunst og får en allsidig estetisk vurderingsevne.

Videre utdanningsmuligheter

Du kan gå videre til andre år i bachelorstudiet i visuelle kunstfag og design. Du vil også bli kvalifisert til ulike påbyggingsstudier innen kunst, design og kultur.

Opptakskrav

Studieinformasjon


Heltid – Notodden

  • Undervisningsspråk: Norsk
  • Antall semester: 2
  • Antall studieplasser 20
  • Søkekode: 222 637
  • Opptakskrav Les mer om opptakskrav
Poenggrenser ved forrige opptak

 

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder
FAQ. Icon.
OFTE STILTE SPØRSMÅL
Svar på det du lurer på som ny student