Vis studievalg
Tekstil – kunst og design 2

Tekstil – kunst og design 2

Vil du videreutvikle ferdighetene dine i søm og teknikker? Fordyp deg i tekstil og skapende arbeid og realiser flere kreative ideer!

Legg varsel i kalenderen min
Studienivå
Etter- og videreutdanning
Søknadsfrist
15.04.2018
Studiepoeng
60
Oppstart
Høst 2018

Hvorfor tekstil – kunst og design 2?

Studiet bygger på kunnskapene og ferdighetene dine fra tekstil - kunst og design 2, og er en mulighet for deg som vil utvikle deg som formgiver i tekstil. Her kan du fordype deg i design og redesign, kunstuttrykk, trådteknikker og søm. Bli kjent med krevende søm-tekniske detaljer, konstruksjon av snittmønster, og driv med ditt eget skapende arbeid i et kreativt studentmiljø!

Studiet gir deg videreutviklet kunnskap om volum, rytme og bevegelse i tekstil, hekling, strikking, toving og broderi. Lær å gjennomføre en designprosess fra idé til ferdig produkt, og formidle prosessen med tekst og bilder. Studiet gir deg dybdekunnskap om om estetiske virkemidler, samtidig som du videreutvikler deg som formidler i faget.

Hva slags jobb får du?

Studiet passer for deg som er lærere i kunst og håndverk og ønsker en faglig spisset undervisningskompetanse mot grunnskole eller videregående skole. Studiet passer også bra for deg som er student og tar en flerfaglig bachelorgrad, eller satser på en tekstil kunst- og designutdanning.

Opptakskrav

Tekstil 1 eller tilsvarende høgskolestudium innenfor formgiving, kunst og håndverk. Egnet realkompetanse kan være grunnlag for opptak, og vil kunne vurderes i hvert enkelt tilfelle etter søknad.

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper for utenlandske søkere.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak, studier og eksamen ved Høgskolen i Sørøst-Norge.

Legg varsel i kalenderen min

Studieinformasjon


Heltid – Notodden


Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder
Studentenes A-B-C
STUDENTENES ABC
Det du trenger å vite som ny student