Vis studievalg
Tre med metall – kunst, håndverk og design 2

Vil du lage alt fra møbler og smykker til storslått arkitektur? Fordyp deg i tre og metall – og videreutvikle ditt eget uttrykk!

Legg varsel i kalenderen min
Studienivå
Etter- og videreutdanning
15.04.2018
Studiepoeng
Høst 2018

Hvorfor tre med metall 2?

Vil du lære å bruke ulike materialer, redskaper og teknikker, og realisere dine egne idéer? Studiet passer bra for deg som tar en designutdanning, eller som vil undervise i kunst og håndverk i skolen. Her kan du både utforske din egen kreativitet – og utvikle deg som veileder for barn og unge i skapende prosesser.

Studiet gir deg kunnskap om å lage dine egne møbler, produkter, skulpturer og installasjoner. Lær å formidle følelser gjennom tre og metall, og få erfaring med ideutvikling og design. Du vil få muligheten til å videreutvikle ferdighetene dine i form, teknikk, material og produksjon – og skape spennende produkter og kunstneriske uttrykk!

Videre utdanning

Studiet er i første rekke tenkt som en faglig fordypning i tredje år i bachelorutdanningene "Faglærer i formgiving, kunst og håndverk" eller "Visuelle kunstfag og design", eller som det fjerde studieår i "Faglærer i praktiske og estetiske fag". Det kan også tas som et frittstående påbyggingstudium. Sammen med annen utdanning kan studiet kvalifisere til master i design, kunst og håndverk.

Minst ett års formingsfag på høgskolenivå.

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak, studier og eksamen ved Høgskolen i Sørøst-Norge.

Legg varsel i kalenderen min

Studieinformasjon

Heltid – Notodden

• Undervisningsspråk: Norsk
  • Antall semester: 2
  • Søkekode: 6449
  • Kostnader Materialpenger kr 1800,. pr semester
  • Opptakskrav Les mer om opptakskrav

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus