Tre med metall – kunst, håndverk og design 2

Tre med metall – kunst, håndverk og design 2

Vil du lage alt fra møbler og smykker til storslått arkitektur? Fordyp deg i tre og metall – og videreutvikle ditt eget uttrykk!

Søk opptak nå
Studienivå
Årsstudium
Søknadsfrist
15.04.2018
Studiepoeng
60
Oppstart
Høst 2018

Hvorfor tre med metall 2?

Vil du lære å bruke ulike materialer, redskaper og teknikker, og realisere dine egne idéer? Studiet passer bra for deg som tar en designutdanning, eller som vil undervise i kunst og håndverk i skolen. Her kan du både utforske din egen kreativitet – og utvikle deg som veileder for barn og unge i skapende prosesser.

Studiet gir deg kunnskap om å lage dine egne møbler, produkter, skulpturer og installasjoner. Lær å formidle følelser gjennom tre og metall, og få erfaring med ideutvikling og design. Du vil få muligheten til å videreutvikle ferdighetene dine i form, teknikk, material og produksjon – og skape spennende produkter og kunstneriske uttrykk!

Videre utdanning

Studiet er i første rekke tenkt som en faglig fordypning i tredje år i bachelorutdanningene "Faglærer i formgiving, kunst og håndverk" eller "Visuelle kunstfag og design", eller som det fjerde studieår i "Faglærer i praktiske og estetiske fag". Det kan også tas som et frittstående påbyggingstudium. Sammen med annen utdanning kan studiet kvalifisere til master i design, kunst og håndverk.

Opptakskrav

Minst ett års formingsfag på høgskolenivå.

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak til Høgskolen i Sørøst-Norge.

 

Studieinformasjon


Heltid – Notodden

  • Undervisningsspråk: Norsk
  • Antall semester: 2
  • Søkekode: 6449
  • Kostnader Materialpenger kr 1800,. pr semester
  • Opptakskrav Les mer om opptakskrav

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder
Studentenes A-B-C
STUDENTENES ABC
Det du trenger å vite som ny student