Vis studievalg
Engelsk, trinn 1-7 og 5-10

Vil du bygge på lærerutdannelsen din med mer engelsk? Høgskolen i Sørøst-Norge tilbyr videreutdanninger i engelsk for trinn 1-7 og 5-10.

Søk ledig studieplass
Studienivå
Etter- og videreutdanning
01.11.2017
Studiepoeng
Vår 2018

Dette er engelsk videreutdanning

Engelsk omgir oss overalt, og er et spennende fag å være lærer i. Her får du sette deg inn i mange ulike temaer – fra grammatikk og fonetikk, til litteratur, historie og samfunn.

Studiet har fokus på grunnleggende begynneropplæring i engelsk. Du lærer om kulturelle normer og tradisjoner i den engelskspråklige verden, og blir kjent med engelskspråklig barne- og ungdomslitteratur.

Studietilbud

Oppstart vår 2018:

Karriere

Med videreutdanning i engelsk kan du undervise på mellom- og ungdomstrinnet i grunnskolen.

Opptakskrav

Det kreves fullført og bestått lærerutdanning, eller studiet kan tas som en del av et lærerutdanningsløp hvor all obligatorisk praksis er bestått. Studier som er på nivå 2 krever at nivå 1 eller tilsvarende er bestått.

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper for utenlandske søkere. I tillegg må utenlandsk lærerutdanning være godkjent av NOKUT, og man må være godkjent av UDIR som lærer i Norge.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak, studier og eksamen ved Høgskolen i Sørøst-Norge.

Studieinformasjon

Velg campus

Deltid – Vestfold

• Undervisningsspråk: Norsk
  • Antall semester: 2
  • Søkekode: Engelsk 1, videreutdanning trinn 1-7, Vestfold: 6318
  • Opptakskrav Les mer om opptakskrav

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus