Matematikk 2, trinn 8-13 – Kompetanse for kvalitet

Matematikk 2 er en videreutdanning for lærere som ønsker faglig fordypning innenfor målområdene: funksjonslære, statistikk og sannsynlighet. Velg Kompetanse for kvalitet (lukkede studier) på Søknadsweb.

Søk ledig studieplass
Studienivå
Etter- og videreutdanning
25.06.2018
Studiepoeng
Høst 2018

Modul 1: Funksjonslære og didaktikk
Modul 2: Statistikk, sannsynlighet og didaktikk.

Modulene kan tas uavhengig av hverandre. Begge moduler går over hele studieåret.

Det skal leveres to praksisorienterte fagdidaktiske arbeider som omfatter planlegging, gjennomføring og refleksjon over egen undervisning.

Vi bruker læringsplattformen Canvas: Informasjon/innføring i Canvas.

Se studieplan med emnebeskrivelser.

Litteraturliste for emne 15MA2F1 - https://bibsys-ua.alma.exlibrisgroup.com/leganto/public/47BIBSYS_HIT/lists/2987773470002210?auth=SAML

Litteraturliste for emne 15MA2F2 - https://bibsys-ua.alma.exlibrisgroup.com/leganto/public/47BIBSYS_HIT/lists/2987100970002210?auth=SAML

Eventuelle kompendium blir tilgjengelige i Canvas etter oppstart.

-----------------------------------------------------

Opptak gjennom Utdanningsdirektoratet (Udir)

Påmeldingen til studiet vil gå gjennom Utdanningsdirektoratet.

Søkere som får tildelt studieplass via Udir vil bli kontaktet av høgskolen når vi har mottatt søkeroversikten. Dette skjer i løpet av våren. Søkere vil da få en link med tilgang til høgskolens Søknadsweb og informasjon om videre søknadsprosess. Det endelige opptaket foretas av høgskolen innen utgangen av mai.

Viktige datoer
1. februar: Åpner for søking hos Udir
1. mars: Søknadsfrist
15. mars: Skoleeier har behandlet søknaden

Opptakskrav

Godkjent lærerutdanning, og minst 30 studiepoeng i matematikk eller tilsvarende.

Du må i tillegg være tilsatt som lærer i skolen. Dersom du ikke er tilsatt i skolen, kan du søke direkte til HSN (kontakt studieveileder). Vi kan ta opp kvalifiserte søkere som ikke jobber i skolen dersom vi har ledig kapasitet. Du vil da ikke kunne søke om støtte fra Udir.

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak til Høgskolen i Sørøst-Norge.

Studieinformasjon

Samlingsbasert – Notodden

• Antall semester: 2
  • Antall studieplasser 35
  • Kostnader Utdanningsdirektoratet via stipend- eller vikarordning dekker studieavgiften. Semesteravgift, pensumlitteratur, evt. annet materiell, reise og evt. opphold må deltaker eller skoleeier dekke selv.
  • Opptakskrav Les mer om opptakskrav

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus