Vis studievalg
Kristendom, religion, livssyn og etikk (KRLE), 1.-7. trinn og 5.-10. trinn

Vil du bygge på lærerutdannelsen din med mer KRLE? Høgskolen i Sørøst-Norge tilbyr videreutdanninger i KRLE for trinn 1-7 og 5-10.

Studienivå
Etter- og videreutdanning
15.04.2017
Studiepoeng
Høst 2017

Dette er KRLE

Religion, livssyn og etikk omfatter de største spørsmålene menneskeheten har stilt. Hvordan tar individ og samfunn form, og hvorfor tenker og handler vi som vi gjør? Som KRLE-lærer kan du utforske disse spørsmålene sammen med elevene dine, bidra til forståelse for religiøst og livssynsmessig mangfold og til alles rett til religions- og samvittighetsfrihet.

Studietilbud

Høst 2017:

Opptakskrav

Det kreves fullført og bestått lærerutdanning, eller studiet kan tas som en del av et lærerutdanningsløp hvor all obligatorisk praksis er bestått. Studier som er på nivå 2 krever at nivå 1 eller tilsvarende er bestått.

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper for utenlandske søkere. I tillegg må utenlandsk lærerutdanning være godkjent av NOKUT, og man må være godkjent av UDIR som lærer i Norge.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak, studier og eksamen ved Høgskolen i Sørøst-Norge.

Studieinformasjon

Velg campus

Heltid – Drammen

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus