Kristendom, religion, livssyn og etikk (KRLE), 1.-7. trinn og 5.-10. trinn

Vil du bygge på lærerutdannelsen din med mer KRLE? Vi tilbyr videreutdanninger i KRLE for trinn 1-7 og 5-10.

Søk ledig studieplass
Studienivå
Etter- og videreutdanning
15.04.2018
Studiepoeng
Høst 2018

Dette er KRLE

Religion, livssyn og etikk omfatter de største spørsmålene menneskeheten har stilt. Hvordan tar individ og samfunn form, og hvorfor tenker og handler vi som vi gjør? Som KRLE-lærer kan du utforske disse spørsmålene sammen med elevene dine, bidra til forståelse for religiøst og livssynsmessig mangfold og til alles rett til religions- og samvittighetsfrihet.

Studietilbud

Klikk for å lese studieplaner:

Samlinger og undervisningsdager

Opptakskrav

Fullført og bestått lærerutdanning som kvalifiserer for arbeid i skolen, eller studiet kan tas som en del av et lærerutdanningsløp hvor all obligatorisk praksis er bestått. Med lærerutdanning menes blant annet grunnskolelærerutdanning, barnehagelærerutdanning, faglærerutdanning og praktisk-pedagogisk utdanning. Merk at barnehagelærere ikke vil kunne undervise fra 5. trinn og oppover.

Studier som er på nivå 2 krever at nivå 1 eller tilsvarende er bestått.

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper. I tillegg må utenlandsk lærerutdanning være godkjent av NOKUT, og man må være godkjent av UDIR som lærer i Norge.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak.

Studieinformasjon

Velg campus

Heltid – Drammen

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus