Kroppsøving, 1.-7. trinn og 5.-10. trinn

Vil du bygge på lærerutdannelsen din med mer kroppsøving? Høgskolen i Sørøst-Norge tilbyr videreutdanninger i kroppsøving for trinn 1-7 og 5-10.

Legg varsel i kalenderen min
Studienivå
Etter- og videreutdanning
15.04.2018
Studiepoeng
Høst 2018

Dette er kroppsøving videreutdanning

Med mer tid til fysisk aktivitet i skolen øker også behovet for lærere som har kompetanse om barns vekst og utvikling. Kroppsøvingsfaget i grunnskolelærerutdanningen gir kompetanse for undervisning i et svært populært og viktig skolefag.

Studiet er bredt anlagt med et utvalg bevegelsesaktiviteter som kan passe inn i skolehverdagen. Teoretiske og praktiske emner knyttes sammen for å skape en helhetlig forståelse av sammenhenger mellom fysisk aktivitet, helse og fysisk utvikling hos barn.

Studietilbud

• 6321: Kroppsøving - årsstudium, videreutd., grunnskolelærer 5-10, Vestfold.
  • Nett: Tilbudet klart innen 25. januar.

Opptakskrav

Fullført og bestått lærerutdanning som kvalifiserer for arbeid i skolen, eller studiet kan tas som en del av et lærerutdanningsløp hvor all obligatorisk praksis er bestått. Med lærerutdanning menes blant annet grunnskolelærerutdanning, barnehagelærerutdanning, faglærerutdanning og praktisk-pedagogisk utdanning. Studier som er på nivå 2 krever at nivå 1 eller tilsvarende er bestått.

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper. I tillegg må utenlandsk lærerutdanning være godkjent av NOKUT, og man må være godkjent av UDIR som lærer i Norge.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak til Høgskolen i Sørøst-Norge.

Legg varsel i kalenderen min

Studieinformasjon

Velg campus

Heltid – Vestfold

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus