Vis studievalg
Kunst og håndverk, trinn 1-7 og 5-10

Vil du bygge på lærerutdannelsen din med mer kunst og håndverk? Høgskolen i Sørøst-Norge tilbyr videreutdanninger i kunst og håndverk i kunst og håndverk for trinn 1-7 og 5-10.

Studienivå
Etter- og videreutdanning
15.04.2017
Studiepoeng
Høst 2017

Dette er kunst og håndverk

Kunst og håndverk er et praktisk og skapende fag. Studiet gir deg mulighet til å utforske og eksperimentere med ulike materialer og kunstgrener. Du får kunnskap om ulike uttrykksformer, og lærer å formidle kunst og håndverk gjennom lek og kreativitet.

Kunst og håndverk handler om kultur, uttrykk og kommunikasjon, erkjennelse og dannelse. Praktisk skapende arbeid står sentralt i faget.

Studietilbud

Høst 2017:

Opptakskrav

Det kreves fullført og bestått lærerutdanning, eller studiet kan tas som en del av et lærerutdanningsløp hvor all obligatorisk praksis er bestått. Studier som er på nivå 2 krever at nivå 1 eller tilsvarende er bestått.

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper. I tillegg må utenlandsk lærerutdanning være godkjent av NOKUT, og man må være godkjent av UDIR som lærer i Norge.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak, studier og eksamen ved Høgskolen i Sørøst-Norge.

Studieinformasjon

Deltid / Samlingsbasert – Vestfold

• Undervisningsspråk: Norsk
  • Antall semester: 2
  • Søkekode: KH 1 1-7: 6377, KH2 1-7: 6378
  • Opptakskrav Les mer om opptakskrav

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus