Mat og helse,trinn 1-7 og 5-10

Vil du bygge på lærerutdannelsen din, og lære å lage sunn og velsmakende mat? Høgskolen i Sørøst-Norge tilbyr videreutdanninger i mat og helse.

Studienivå
Etter- og videreutdanning
15.04.2018
Studiepoeng
Høst 2018

Dette er mat og helse

"Man blir hva man spiser", heter det. I denne videreutdanningen vil du lære hvordan du kan bidra til at dine elever utvikler et sunt kosthold og gode matvaner. Du lærer om sammenhengen mellom kosthold og helse, bærekraftig matforbruk, og du vil kunne lage sunn og næringsrik mat som samtidig smaker godt!

Studietilbud

Opptakskrav

Fullført og bestått lærerutdanning som kvalifiserer for arbeid i skolen, eller studiet kan tas som en del av et lærerutdanningsløp hvor all obligatorisk praksis er bestått. Med lærerutdanning menes blant annet grunnskolelærerutdanning, barnehagelærerutdanning, faglærerutdanning og praktisk-pedagogisk utdanning. Merk at barnehagelærere ikke vil kunne undervise fra 5. trinn og oppover.

Studier som er på nivå 2 krever at nivå 1 eller tilsvarende er bestått.

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper. I tillegg må utenlandsk lærerutdanning være godkjent av NOKUT, og man må være godkjent av UDIR som lærer i Norge.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak til Høgskolen i Sørøst-Norge.

Studieinformasjon

Heltid – Vestfold

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus