Vis studievalg
Mat og helse,trinn 1-7 og 5-10

Vil du bygge på lærerutdannelsen din, og lære å lage sunn og velsmakende mat? Høgskolen i Sørøst-Norge tilbyr videreutdanninger i mat og helse.

Studienivå
Etter- og videreutdanning
15.04.2017
Studiepoeng
Høst 2017

Dette er mat og helse

"Man blir hva man spiser", heter det. I denne videreutdanningen vil du lære hvordan du kan bidra til at dine elever utvikler et sunt kosthold og gode matvaner. Du lærer om sammenhengen mellom kosthold og helse, bærekraftig matforbruk, og du vil kunne lage sunn og næringsrik mat som samtidig smaker godt!

Studietilbud

Oppstart høst 2017:

Opptakskrav

Det kreves fullført og bestått lærerutdanning, eller studiet kan tas som en del av et lærerutdanningsløp hvor all obligatorisk praksis er bestått. Studier som er på nivå 2 krever at nivå 1 eller tilsvarende er bestått.

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper for utenlandske søkere. I tillegg må utenlandsk lærerutdanning være godkjent av NOKUT, og man må være godkjent av UDIR som lærer i Norge.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak, studier og eksamen ved Høgskolen i Sørøst-Norge.

Studieinformasjon

Heltid – Vestfold

• Antall semester: 1
  • Søkekode: Mat og helse 1: 6337, Mat og helse - årsenhet: 6339
  • Opptakskrav Les mer om opptakskrav

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus