Vis studievalg
Matematikk, trinn 1-7 og 5-10

Vil du bygge på lærerutdannelsen din med mer matematikk? Høgskolen i Sørøst-Norge tilbyr videreutdanninger i matematikk for trinn 1-7 og 5-10.

Studienivå
Etter- og videreutdanning
15.04.2017
Studiepoeng
Høst 2017

Matematikk er innvevd alle deler av det moderne samfunnet. Gjennom studier i matematikk vil du møte faget i mange sammenhenger, og det vil spesielt bli fokusert på sentrale kunnskaper i matematikk, fagets egenart, og barns læring av matematikk.

Som student vil du videreutvikle din egen kunnskap og forståelse av matematikk som vitenskap og verktøy, og gjennom dette vil du lære å gi innholdsrik, variert og tilpasset undervisning i matematikk.

Studietilbud

Høst 2017

Dersom du ønsker å ta både Matematikk 1-10 og Matematikk 2A samtidig, bør du søke årsstudiet i matematikk gjennom Samordna Opptak. Matematikk 2A og 2B kan ikke tas samtidig.

Hva slags jobb får du?

For å undervise i matematikk på grunnskolens barnetrinn, kreves minimum 30 studiepoeng, mens det på ungdomstrinnet kreves 60 studiepoeng. I tillegg må faget på annen måte inngå som del av en lærerutdanning, eller være tatt som videreutdanning til en lærerutdanning.

Opptakskrav

Det kreves fullført og bestått lærerutdanning, eller studiet kan tas som en del av et lærerutdanningsløp hvor all obligatorisk praksis er bestått. Studier som er på nivå 2 krever at nivå 1 eller tilsvarende er bestått.

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper. I tillegg må utenlandsk lærerutdanning være godkjent av NOKUT, og man må være godkjent av UDIR som lærer i Norge.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak, studier og eksamen ved Høgskolen i Sørøst-Norge.

Studieinformasjon

Velg campus

Deltid – Vestfold

• Antall semester: 2
  • Søkekode: Matematikk 1 grunnkurs: 6340, Matematikk 2A: 6341, Matematikk 2B: 6342
  • Opptakskrav Les mer om opptakskrav

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus