Vis studievalg
Musikk, trinn 1-7 og 5-10

Vil du bygge på lærerutdannelsen din med mer musikk? Høgskolen i Sørøst-Norge tilbyr videreutdanninger i musikk for trinn 1-7 og 5-10.

Studienivå
Etter- og videreutdanning
15.04.2017
Studiepoeng
Høst 2017

Dette er musikk videreutdanning

En musikklærer skal formidle musikkglede. Hos oss lærer du å formidle musikkopplevelser, og eksperimentere med sang, dikt og rim. Du vil planlegge og gjennomføre konserter for skole og barnehage, og lære om samspill, dans og folkemusikk.

En stor del av studiene er praktiske musikkaktiviteter, og du skal lære å bruke digitale verktøy som komposisjonsprogrammer og lignende i eget undervisningsarbeid.

Studietilbud

Høst 2017:

Opptakskrav

Det kreves fullført og bestått lærerutdanning, eller studiet kan tas som en del av et lærerutdanningsløp hvor all obligatorisk praksis er bestått. Studier som er på nivå 2 krever at nivå 1 eller tilsvarende er bestått.

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper for utenlandske søkere. I tillegg må utenlandsk lærerutdanning være godkjent av NOKUT, og man må være godkjent av UDIR som lærer i Norge.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak, studier og eksamen ved Høgskolen i Sørøst-Norge.

Studieinformasjon

Velg campus

Deltid – Vestfold

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus