Naturfag, 1.-7. trinn og 5.-10. trinn

Vil du bygge på lærerutdannelsen din med mer naturfag? Høgskolen i Sørøst-Norge tilbyr videreutdanninger i naturfag for trinn 1-7 og 5-10.

Studienivå
Etter- og videreutdanning
15.04.2017
Studiepoeng
Høst 2017

Dette er naturfag videreutdanning

Som naturfaglærer skal du stimulere elevenes nysgjerrighet og undring over naturen. Gjennom praksisorienterte studier med varierte arbeidsformer vil du lære å gi elevene interesse for og en positiv opplevelse av naturfaget.

Naturfagundervisningen i skolen skal gi elevene et godt grunnlag til å «forstå» verden rundt oss. Som naturfaglærer vil du fremme interesse i og glede over naturen – og en forståelse for behovet for å ta vare på kloden vår.

Studietilbud

Høst 2017:

Opptakskrav

Det kreves fullført og bestått lærerutdanning, eller studiet kan tas som en del av et lærerutdanningsløp hvor all obligatorisk praksis er bestått. Studier som er på nivå 2 krever at nivå 1 eller tilsvarende er bestått.

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper. I tillegg må utenlandsk lærerutdanning være godkjent av NOKUT, og man må være godkjent av UDIR som lærer i Norge.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak, studier og eksamen ved Høgskolen i Sørøst-Norge.

Studieinformasjon

Velg campus

Heltid – Vestfold

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus