Naturfag, 1.-7. trinn og 5.-10. trinn

Vil du bygge på lærerutdannelsen din med mer naturfag? Høgskolen i Sørøst-Norge tilbyr videreutdanninger i naturfag for trinn 1-7 og 5-10.

Søk opptak nå
Studienivå
Etter- og videreutdanning
15.04.2018
Studiepoeng
Høst 2017

Dette er naturfag videreutdanning

Som naturfaglærer skal du stimulere elevenes nysgjerrighet og undring over naturen. Gjennom praksisorienterte studier med varierte arbeidsformer vil du lære å gi elevene interesse for og en positiv opplevelse av naturfaget.

Naturfagundervisningen i skolen skal gi elevene et godt grunnlag til å «forstå» verden rundt oss. Som naturfaglærer vil du fremme interesse i og glede over naturen – og en forståelse for behovet for å ta vare på kloden vår.

Studietilbud

• 6390 Naturfag 1, grunnskolelærer 1-7, Vestfold
  • 6329 Naturfag 1 for trinn 1-7, nett og samlinger (Notodden)
  • 6334 Naturfag 1 for trinn 5-10, nett og samlinger (Notodden)

Samlinger og undervisningsdager

Opptakskrav

Fullført og bestått lærerutdanning som kvalifiserer for arbeid i skolen, eller studiet kan tas som en del av et lærerutdanningsløp hvor all obligatorisk praksis er bestått. Med lærerutdanning menes blant annet grunnskolelærerutdanning, barnehagelærerutdanning, faglærerutdanning og praktisk-pedagogisk utdanning. Studier som er på nivå 2 krever at nivå 1 eller tilsvarende er bestått.

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper. I tillegg må utenlandsk lærerutdanning være godkjent av NOKUT, og man må være godkjent av UDIR som lærer i Norge.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak til Høgskolen i Sørøst-Norge.

Studieinformasjon

Velg campus

Heltid – Vestfold

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus