Norsk, trinn 1-7 og 5-10

Norsk, trinn 1-7 og 5-10

Vil du bygge på lærerutdannelsen din med mer norsk? Høgskolen i Sørøst-Norge tilbyr videreutdanninger i norsk for trinn 1-7 og 5-10.

Legg varsel i kalenderen min
Studienivå
Etter- og videreutdanning
Søknadsfrist
15.04.2018
Studiepoeng
30
Oppstart
Høst 2017

Dette er norsk videreutdanning

Hvordan kan vi bruke språklige virkemidler til å formidle det vi har på hjertet? Lær å forstå innhold, form og funksjon – og bli en inspirerende norsklærer!

Som norsklærer formidler du identitet og kultur. Studiet gir deg kunnskap om språkets historie og utvikling. Du vil få oversikt over periodene i norsk litteraturhistorie, og lære om tolkning og retorikk.

Studietilbud

Vi legger ut studietilbud for høst 2018 innen 25. januar.

Opptakskrav

Fullført og bestått lærerutdanning som kvalifiserer for arbeid i skolen, eller studiet kan tas som en del av et lærerutdanningsløp hvor all obligatorisk praksis er bestått. Med lærerutdanning menes blant annet grunnskolelærerutdanning, barnehagelærerutdanning, faglærerutdanning og praktisk-pedagogisk utdanning. Studier som er på nivå 2 krever at nivå 1 eller tilsvarende er bestått.

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper. I tillegg må utenlandsk lærerutdanning være godkjent av NOKUT, og man må være godkjent av UDIR som lærer i Norge.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak til Høgskolen i Sørøst-Norge.

Legg varsel i kalenderen min

Studieinformasjon


Deltid – Porsgrunn


Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder
Studentenes A-B-C
STUDENTENES ABC
Det du trenger å vite som ny student