Vis studievalg
Norsk, trinn 1-7 og 5-10

Vil du bygge på lærerutdannelsen din med mer norsk? Høgskolen i Sørøst-Norge tilbyr videreutdanninger i norsk for trinn 1-7 og 5-10.

Studienivå
Etter- og videreutdanning
15.04.2017
Studiepoeng
Høst 2017

Dette er norsk videreutdanning

Hvordan kan vi bruke språklige virkemidler til å formidle det vi har på hjertet? Lær å forstå innhold, form og funksjon – og bli en inspirerende norsklærer!

Som norsklærer formidler du identitet og kultur. Studiet gir deg kunnskap om språkets historie og utvikling. Du vil få oversikt over periodene i norsk litteraturhistorie, og lære om tolkning og retorikk.

Studietilbud

Høst 2017:

Opptakskrav

Det kreves fullført og bestått lærerutdanning, eller studiet kan tas som en del av et lærerutdanningsløp hvor all obligatorisk praksis er bestått. Studier som er på nivå 2 krever at nivå 1 eller tilsvarende er bestått.

Søkere som har utenlandsk utdanning fra land utenfor Norden, må dokumentere at de oppfyller krav til norsk- og engelskkunnskaper for utenlandske søkere. I tillegg må utenlandsk lærerutdanning være godkjent av NOKUT, og man må være godkjent av UDIR som lærer i Norge.

Opptakskrav er hjemlet i forskrift om opptak, studier og eksamen ved Høgskolen i Sørøst-Norge.

Studieinformasjon

Deltid – Porsgrunn

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus