Vis studievalg
Årsstudium i Event & Sport Management

Er du engasjert, kreativ og har skaperevne? Vil du jobbe med å utvikle, lede og gjennomføre arrangementer innen kultur eller idrett? Studiet har hovedvekt på opplevelsesledelse, arrangementsledelse, prosjektledelse og markedsføring.

Legg varsel i kalenderen min
Studienivå
Årsstudium
15.04.2018
Studiepoeng
Høst 2018

Dette er Event & Sport Management

Studiet i Event & Sport Management har hovedvekt på opplevelsesledelse, arrangementsledelse, prosjektledelse og markedsføring.

Utdanningen er utviklet i nært samarbeid med kulturnæringene og idrettsbevegelsen i Buskerud, og har som mål å rekruttere kompetente personer til ulike opplevelsesnæringer i hele Norge.

Hvorfor Event & Sport Management

Alle har bruk for å kunne noe om arrangementer, enten i jobben eller privat. Vi gir deg teoretisk innsikt og en verktøykasse du kan bruke i forbindelse med arrangementer. Planlegging er uhyre viktig, og mange er ikke klar over det nitidige arbeidet som ligger bak en konsert eller et idrettsmesterskap. Selve gjennomføringen kan være bare noen timer, mens jobben i forkant kan ta måneder og noen ganger år. Det er en stor logistisk operasjon å få alt til å stemme.

Hva slags jobb får du

Studiet gir deg muligheten til å søke mange utfordrende stillinger innen arrangementsledelse.

Dette lærer du hos oss

I studiet anvender du teori på praktiske problemstillinger. Du lærer først og fremst å gjennomføre arrangementer, og å utvikle ekstraordinære opplevelser for publikum i disse arrangementene.

I denne prosessen lærer du også hvordan du kan bli enda mer kreativ, hvordan du kan motivere andre til å yte sitt beste, og hvordan arrangementer bør markedsføres.

Du vil også få praksis i en organisasjon eller bedrift gjennom studietiden. Det blir arrangert bedriftsbesøk og ekskursjoner i løpet av studietiden.

Undervisnings- og arbeidsformer varierer mellom:

• Forelesninger
  • Problembasert oppgaveløsning individuelt og i grupper, basert på reelle problemstillinger i lokale arrangementer/hos lokale arrangører
  • Prosjektarbeid med felles og individuell veiledning
  • Argumentasjon og presentasjon av egne oppgaver
  • Diskusjoner i grupper og plenum

En praksisrelatert oppgave vil gå som en rød tråd gjennom begge semestre.

Du velger om du vil ta heltidsstudiet på ett år eller et toårig deltidsstudium.

Ta deler av utdanningen i utlandet

Det er ikke anledning til utveksling for årstudium, men for de som velger å gå videre, for eksempel med bachelor i reiselivsledelse, er 5. semester tilrettelagt for utveksling.

Videre utdanning

Årsstudiet i Event & Sport Management kan inngå som en del av bachelor i reiselivsledelse, bachelor i økonomi og ledelse og bachelor i idrettsvitenskap, fordypning i Sport Management

Legg varsel i kalenderen min

Studieinformasjon

Velg campus

Deltid – Drammen

• Antall semester: 4
  • Antall studieplasser 10
  • Søkekode: 222 663

Heltid – Drammen

Poenggrenser ved forrige opptak

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus