Daniel tar Bachelor i økonomi og ledelse

Daniel Rezaie. Foto

– Dette er et studium hvor du kan jobbe og spesialisere deg innenfor mye forskjellig, sier student Daniel Rezaie.

Etter å ha fullført videregående skole, tok Daniel Rezaie fatt på bachelorstudiet innen økonomi og ledelse ved campus Kongsberg.

– Hvorfor begynte du på Bachelor i økonomi og ledelse?

– Det er dette jeg interesserer meg for, og studiet gir i tillegg gode muligheter til å jobbe og flytte utenlands. Det er også et studium hvor du kan jobbe og spesialisere deg innenfor mye forskjellig.

– Hva opplever du som mest interessant ved Bachelor i økonomi og ledelse?

– Jeg liker at fagene er metodiske. Det vil si at det er fag hvor du løser oppgaver eller problemstillinger. Det gjør studiet mer levende.

– Hvem passer Bachelor i økonomi og ledelse for?

– Personer som interesserer seg for økonomi og som er veldig ambisiøse, men kanskje ikke vet hvordan de skal komme dit de vil. Dette studiet er et veldig godt springbrett for å komme seg videre i livet. Det passer for deg som liker å ta risikoer, men som også vil ha trygghet når det kommer til jobbmuligheter.

– Hvordan er livet på campus Kongsberg?

– Det er mange forskjellige mennesker fordelt på forskjellige studier. Dette gir et variert og sosialt miljø som inspirerer deg til å tenke nytt. I tillegg er alle på campus Kongsberg svært imøtekommende, og det er lett å finne nye bekjente.

– Hvordan er forholdet til foreleserne?

– Foreleserne våre er alle sammen veldig flinke og har mye imponerende erfaring bak seg. De har jobbet høyt oppe i de fagene de underviser. Markedsføringsforeleseren vår har blant annet jobbet for Sony og ICA, og bedriftsøkonomiforeleseren har vært leder i en stor nordisk bedrift i mange år.

– Hvordan er forholdet til administrasjonen?

– De ansatte på HSN er veldig hjelpsomme, og de kommer med løsninger og hjelper deg med alt du trenger. I tillegg er de veldig hyggelige og setter alltid av tid til deg.

– Hva ønsker du å jobbe med når du er ferdig som student?

– Jeg vil gjerne jobbe og bo i USA når jeg er ferdig med å studere. Drømmejobben er å være selvstendig næringsdrivende og kunne reise rundt når jeg vil, siden jeg har en passiv inntekt som går av seg selv. Jeg vet jeg kommer til å nå målet mitt, men er klar over at jeg må jobbe under noen andre, i for eksempel en bank som analytiker eller lignende, i noen år først. Når jeg samler sammen nok kapital, vil jeg investere i eiendom. Deretter vil nok drømmen gå i oppfyllelse, og jeg vil bo i Los Angeles med familien min.