Bachelor i reiselivsledelse

Bachelor i reiselivsledelse

Bachelor i reiselivsledelse gir deg en bred utdanning og et sterkt grunnlag for en rekke spennende jobber i verdens største bransje. - Studiet har ikke opptak 2017.

Studienivå
Bachelor
Søknadsfrist
Ikke fastsatt
Studiepoeng
180
Oppstart
Ikke fastsatt

Hvorfor reiselivsledelse?

Vi har utviklet studiet i samarbeid med reiselivsbransjen. I Norge er det et stort behov for fagfolk innen reiseliv, og det må ofte rekrutteres medarbeidere fra for eksempel Danmark og Sverige. Bransjen trenger medarbeidere med bred utdanning og erfaring, og studiet vil gi god innsikt i mange av de utfordringene reiselivsbedriftene står overfor.

Reiselivsbransjen er i stadig vekst. Bransjen omfatter tusenvis av ulike bedrifter. Bare i Norge arbeider over hundre tusen mennesker i reiselivsbransjen. Disse menneskene har en spennende hverdag. Har du lyst til å være med å forme fremtidens Norge? Da kan studier i reiselivsledelse være noe for deg.

Hva slags jobb får du?

Etter studiet kan du få jobb i en reiselivsbedrift, som turistsjef på en destinasjon eller som leder/ medarbeider i destinasjonsselskaper. I tillegg vil studiet være svært nyttig for deg som vil starte egen virksomhet. Utdanningen vil gi deg et sterkt grunnlag for spennende jobber innen hotellbransjen, hos turoperatører, reisebyråer og på turistkontorer. Reiseliv er også en internasjonalt orientert næring. Du kan derfor bruke kompetansen din i utlandet.

Dette lærer du på bachelor i reiselivsledelse

Gjennom studiet skal du utvikle grunnleggende innsikt i, og få kunnskap og forståelse for sentrale problemstillinger knyttet til utvikling, kommersialisering og drift av produkter, virksomheter og destinasjoner for ulike reiselivsmarkeder.

Dette skal vi få til gjennom egen innsats, bruk av forelesere som er ledende innenfor sine områder, og gjennom samarbeid med nasjonale og internasjonale aktører.

Skaff deg internasjonal erfaring

Du kan ta deler av bachelor i reiselivsledelse i utlandet.  Å studere eller ta praksis i utlandet kan gi deg mulighet til å utvide din internasjonale kompetanse, språkferdigheter, personlige egenskaper og omstillingsevne. Det kan også gjøre deg mer attraktiv på arbeidsmarkedet. Vi har avtaler med utenlandske universiteter, høyskoler og praksisinstitusjoner tilpasset ditt studium.

Videre utdanningsmuligheter

Bachelor i reiselivsledelse gir grunnlag for opptak til våre mastergradsutdanninger i markedsføring eller strategi og kompetanseledelse.

Opptakskrav

Studieinformasjon


Heltid – Ringerike

  • Undervisningsspråk: Norsk og Engelsk
  • Antall semester: 6
  • Antall studieplasser 25
  • Søkekode: 222 317
  • Opptakskrav Les mer om opptakskrav
Poenggrenser ved forrige opptak

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder
Studentenes A-B-C
STUDENTENES ABC
Det du trenger å vite som ny student