Kurs i Digitalt Lederskap

Kurs i Digitalt Lederskap

Hva menes med digital transformasjon og hvordan kan jeg lede denne prosessen i praksis? Bli med på lederkurs for å finne ut mer.

Søk opptak nå
Studienivå
Kurs uten studiepoeng
Søknadsfrist
24.10.2019
Studiepoeng
Oppstart
Høst 2019

Hvem passer kurset for?

Jobber du som leder eller mellomleder? Kurset passer både for deg som jobber i offentlig og privat sektor, i mellomstore og små organisasjoner, både lederteam og enkeltpersoner. Fellestrekket er at du som leder ønsker mer kunnskap om hva digital transformasjon er.

Målet er at du som deltar på kurset får muligheten til å utvikle et helhetlig perspektiv på hva digitalt lederskap innebærer og hvordan du kan gå fram for at din organisasjon skal kunne gjennomføre digitale endringsprosesser på en gjennomtenkt og involverende måte.

Slik legges kurset opp

Kurset legges opp som en kombinasjon av forelesning, oppgaver, med teorireferanser og en rekke praktiske eksempler fra ulike sektorer. Ikke minst blir det mye mye dialog mellom kursholder og deg som deltaker, sammen undersøker vi hvilke digitaliseringsutfordringer og muligheter du opplever. Kurset består av mindre gruppeoppgaver og workshop-elementer for å fremme erfaringsdeling og involvering. På denne måten er kurset både bevisstgjørende og det gir noen konkrete verktøy som du kan videreutvikle i din jobbhverdag.

Dette lærer du på kurset

  • Hva mener vi med begrepet digital transformasjon?
  • Hva kjennetegner endringsprosesser i samfunnet akkurat nå og hvordan påvirker det ulike sektorer og bransjer?
  • Hva består fremveksten av digital teknologi av? Hva menes med digitale økosystemer, digitale plattformer, skytjenester, kunstig intelligens, robotisering, business analytics m.m – og hvordan angår det min organisasjon?
  • Hvordan påvirker disse teknologiene organisasjoner og ansatte? Hvilke endringer må vi ha et aktivt forhold til som ledere? Og hvilke konsekvenser ser vi? Hvilke gevinster er mulige?

Samlingsdatoer

Kurset vil foregå ved USN Campus Kongsberg, 28. og 29. oktober 2019 fra kl 09:00 til 16:00

Kursholder

Marit C. Synnevåg er faglærer i kunnskapsledelse og digitalisering, innovasjon og ledelse  på USN, i tillegg er hun seniorrådgiver i Bouvet.

Påmelding

Har du andre spørsmål eller ønsker mer informasjon ikke nøl med å ta kontakt med Raquel Magalhaes.

Pris kr. 9.700,- pr deltaker, som betales ved påmelding.

Studieinformasjon


Samlingsbasert – Kongsberg

  • Undervisningsspråk: Norsk
  • Antall semester: 1
  • Kostnader Pris: NOK 9 700.-

 

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus
CAMPUS
Mer informasjon om våre studiesteder
FAQ. Icon.
OFTE STILTE SPØRSMÅL
Svar på det du lurer på som ny student