Vis studievalg
Alpine Ecology and Environmental Management

På dette studiet lærer du om alpine økosystemer i Skandinavia og følger av klimaendringer på sensitive arter og biotoper i alpine områder.

Studienivå
Årsstudium
01.03.2017
Studiepoeng
Høst 2017

Hvorfor Alpine Ecology and Environmental Management?

Studieprogrammet bygger på geologisk, klimatisk, historisk, kulturell og biologisk kunnskap. Fjelløkosystemene er i økende grad påvirket av miljøproblemer, og ulike forvaltningstiltak må settes i verk for å bevare dem for framtida. Studiet er beregnet på både norske og utenlandske studenter, og undervisningen foregår på engelsk hvis det er utenlandske studenter på studiet.

Arbeids- og læringsmetoder:

Forelesninger, laboratorieøvelser, seminarer med presentasjon og obligatorisk innlevering. Det vil bli organisert flere turer i løpet av studiet.

Hva slags jobb får du?

Påbyggingsstudiet kan inngå i en bachelorgrad som gir kompetanse innen energi og klima, forvaltning av vannressurser, biologisk kartlegging, vern av naturområder, arealplanlegging, økoturisme, jaktkvoter og bevaring av kulturlandskap. Du kan blant annet arbeide som konsulent i offentlig og privat sektor, og studiet gi deg også grunnlag for arbeid i skolen.

Opptakskrav

Ett års universitet eller-høgskolestudier innen biologi, økologi og/eller geologi ,med gjennomsnittskarakter C. I noen tilfeller vil vi også kreve dokumenterte engelskkunnskaper.

Studieinformasjon

Heltid – Bø

• Undervisningsspråk: Engelsk
  • Antall semester: 2
  • Søkekode: 5866 (årsstudium), 5867 (høst), 9052 (vår)
  • Opptakskrav Les mer om opptakskrav

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus