Årsstudium i engelsk

Engelskkompetanse er etterspurt. Verden snakker engelsk. Gjør du? Engelsk er det mest brukte språket i global kommunikasjon, og det blir stadig viktigere. Solide engelskkunnskaper – skriftlige og muntlige – er en stor fordel i arbeidslivet.

Legg varsel i kalenderen min
Studienivå
Årsstudium
15.04.2019
Studiepoeng
Høst 2019

Studiested

Ved USN kan du ta årsstudium i engelsk både ved campus Bø, campus Vestfold og som nettstudium.

Hvorfor velge årsstudium i engelsk?

Engelsk er det mest brukte språket i global kommunikasjon, og det blir stadig viktigere. Solide engelskkunnskaper – skriftlige og muntlige – er en stor fordel i arbeidslivet. Med engelsk årsstudium er du bedre rustet for fremtidige utfordringer, både nasjonalt og på tvers av landegrensene.

Hva slags jobb får du?

Studiet er relevant for alle yrker der engelskkompetanse er etterspurt. Årsstudiet vil også gi deg et godt grunnlag for yrker der det blir stilt kompetansekrav innen engelsk, som for eksempel skoleverket, reiseliv, media, internasjonalt arbeid, informasjonsformidling og forlagsvirksomhet.

Dette lærer du på årsstudium i engelsk

Årsstudium i engelsk er studiet for deg som ønsker å bli bedre i engelsk (både muntlig og skriftlig), bli mer attraktiv på arbeidsmarkedet, og å ta del i den verden av litteratur og kultur som økte språkkunnskaper åpner for.

Innholdet er knyttet til språklære (fonetikk, grammatikk, praktisk språkbruk og tekstteori), skjønnlitteratur, film samt kunnskap om kultur og samfunn. Undervisningen består av forelesninger, gruppediskusjoner, skriftlige og muntlige oppgaver og individuell veiledning. Det forventes at du har god nok språklig bakgrunn til å nyttiggjøre deg undervisningen, som foregår utelukkende på engelsk.

Videre utdanningsmuligheter

Studiet kan inngå i bachelor i språk og litteratur. I begge programmene kan du fordype deg i engelsk eller norsk. En bachelorgrad med fordypning i engelsk gir grunnlag for opptak til en rekke ulike masterprogram.

Merk at bestått eksamen på ett eller flere emner ikke gir automatisk studieplass på bachelorprogrammet. Dersom du senere ønsker å få en full bachelorgrad må du søke opptak til bachelorstudiet og søke innpassing av avlagte eksamener etter at du eventuelt har fått opptak på programmet.

Slik er studiet

Legg varsel i kalenderen min

Studieinformasjon

Velg campus

Deltid / Nettstudier / Samlingsbasert – Nettstudium

• Undervisningsspråk: Engelsk
  • Antall semester: 4
  • Antall studieplasser 20
  • Søkekode: 222 622
  • Opptakskrav Les mer om opptakskrav
Poenggrenser ved forrige opptak

Bli student
BLI STUDENT
Vi gir deg kunnskap for fremtiden!
studentbolig
STUDENTBOLIG
Studentsamskipnaden tilbyr boliger på alle våre campus
Våre campus