Våre ingeniørutdanninger

Dataingeniør

En dataingeniør jobber med å drifte og vedlikeholde datasystemer, systemutvikling eller webutvikling. Du kan jobbe med områder som kunstig intelligens eller informasjonssikkerhet. Vil du bli dataingeniør?

Maskiningeniør

En maskiningeniør jobber med å designe, konstruere, produsere, drifte og vedlikeholde alt teknisk utstyr vi omgir oss med. Vil du bli maskingingeniør?

Elektronikkingeniør

Alle moderne systemer vi omgir oss med i dag er basert på elektronikk, og er nøkkelen til gode løsninger innen helse, miljø og bærekraftig utvikling. Er du nysgjerrig og vil være med på å utvikle morgendagens teknologi, da er elektronikk-studiet noe for deg!

Elektroingeniør

En elektroingeniør jobber med elektriske kretser, strøm, signaler og mikrosensorer i mange ulike produkter og installasjoner. Vil du bli elektroingeniør?

Byggingeniør

Byggingeniører planlegger og bygger bygninger, veg og bane, vann og avløp. Du møter digitalisering, det grønne skiftet og klimaendringene. Vil du bli byggingeniør?

Kjemiingeniør

Kjemiingeniører arbeider med kjemiske prosesser i industriproduksjoner. Vil du bli kjemiingeniør?

Sivilingeniør

For bli sivilingeniør må du ta mastergrad innenfor teknologiske fag. Sivilingeniører utvikler teknologiske løsninger, og jobber med forskning, undervisning, prosjektarbeid og ledelse.

Våre ingeniørstudenter forteller

Våre ingeniørstudenter jobber med virkelige prosjekter i tett samarbeid med industrien og næringslivet, og du får kontinuerlig utviklet deg. Du får tilgang til banebrytende forskning, store og små moderne laboratorier og du blir en del av et mangfoldig og internasjonalt studiemiljø.

Hør hva studentene sier om å være ingeniørstudent ved USN!

Her får du ingeniørutdanning

Ofte stilte spørsmål om ingeniørutdanning

Lurer du på noe?