National College of Art and Design i Dublin

The National College of Art and Design er Irlands eldste kunstinstitusjon, og tilbyr det største utvalget av kunst- og designgrader på grunn- og forskningsnivå i landet. Opprinnelig som tegneskole i 1746, har mange av de viktigste irske kunstnerne, designerne og kunstpedagogene studert eller undervist på høyskolen

Avtaletype: Erasmus
Land: Irland
Institusjonens hjemmeside:

Kurskatalog:

For fagretningene: Folkemusikk og tradisjonskunst

Karakterkrav: Ingen.

Språkkrav: For å kunne dra ut på Erasmus+, må du ta EUs elektroniske språktest med minimum B2 som resultat.

Skolepenger og finansiering:

Dersom du reiser på utveksling gjennom en Erasmus-avtale betaler du ingen skolepenger til vertsinstitusjonen. I tillegg får du et Erasmusstipend rett i lomma, som gjør et utvekslingsopphold hit økonomisk gunstig.
Klikk her for å lese mer om utveksling gjennom Erasmusordningen.

Semesterstudier støttes også av Lånekassen med utdanningslån/stipend og reisestøtte så lenge det er forhåndsgodkjent av USN. Les mer om dette på Lånekassen sine nettsider.

Godkjenning av studiepoeng: 30 ECTS tilsvarer 30 studiepoeng.

Semesterinndeling: Semester 1: september - desember. Semester 2: januar - mai.

Bolig: Du er selv ansvarlig for å skaffe bolig.

Praktisk info om utveksling