University of Technology Sydney (UTS)

Sydney er Australias største by og ligger på kontinentets sørlige østkyst. Klimaet er temperert, med varme somre (november-mars) og vintertemperaturer som er behagelige for vintervante nordmenn. Som verdensmetropol har Sydney tilbud innen det meste: Festivaler, konserter, kunst og kultur, strandliv og spennende mennesker!


Avtaletype: Study Abroad
Land: Australia
Institusjonens hjemmeside:


Kurskatalog:

Fin gangvei ned til stranden, Australia Klikk her for å lese reisebrev fra Australia!

Antall plasser

Study Abroad avtale der du betaler skolepenger. Ingen begrensning i antall plasser

Godkjenning av studiepoeng

Du må ta minst fire fag (ved UTS tilsvarer dette 24 credit points per semester, dvs. 6 credit points per fag) hvert semester.

Opptakskrav

Karakterkrav: Snitt C

Språkkrav: Minimum 4 i snitt fra engelsk på vitnemål fra videregående skole. Dersom du ikke har dette kan man levere et UTS English Language Proficiency Assessment form i stedet for å ta en språktest. Merk at bekreftelsen skal signeres av en engelsklærer. Dokumentasjon på utveksling/lengre opphold i engelskspråklig land kan telle positivt) eller

Semesterinndeling

  • Semester 1:Medio februar - primo juli
  • Semester 2: Medio juli - Medio november

Bolig:

Du er selv ansvarlig for å skaffe bolig når du er på utveksling. UTS tilbyr studentboliger gjennom UTS Housing hvor det er ulike alternativ. Noe studenter velger også å leie privat, men dette kan være dyrt.

Skolepenger og finansiering:

Study abroad- studenter fra USN betaler skolepenger. Klikk her for å se en oversikt over skolepengene ved din institusjon.

Semesterstudier her kan støttes av Lånekassen med utdanningslån/stipend og reisestøtte så lenge det er forhåndsgodkjent av USN. Les mer om finansiering

Visum:

Studenter som har skal studere i Australia i mer enn tre måneder må ha et studentvisum. Les mer om visum i Australia her.

 

Praktisk info om utveksling