University of Wales Trinity Saint David

Utveksling for friluftsliv og idrett. USNs studenter drar til Carmarthen campus som ble grunnlagt i 1848 og er et livlig og vennlig miljø, sentrert på den opprinnelige bygningen i 1848.

Avtaletype: Erasmus
Land: Storbritannia
Institusjonens hjemmeside: www.uwtsd.ac.uk/international/study-abroad-and-exchange/
Kurskatalog: Kurskatalog for Sport, Health and Outdoor Education: Carmarthen

Antall plasser

Utveksling for 5 studenter innenfor friluftsliv og idrett.

BREXIT:
Storbritannia går etter planen ut av EU senest 29. mars 2019. Det er knyttet stor usikkerhet til utfallet av forhandlingene mellom Storbritannia og EU, noe som igjen kan ha konsekvenser for Storbritannia sin deltagelse i Erasmusprogrammet. Vi anbefaler alle USN studenter som ønsker å studere i Storbritannia til høsten, om å snakke med internasjonal koordinator på campus for mer informasjon og mulige alternativer.

Engelsk på nivå B2 (Common European framework of reference of languages)

Minst 60 studiepoeng innenfor friluftsliv/idrett

Skolepenger/finansiering

USN-studenter er på utvekslingsopphold og betaler ikke skolepenger. Som Erasmusstudent vil du også kunne få støtte opp mot ca 400 euro.

Lånekassen gir også støtte til delstudier i utlandet.

Les mer om finansiering.

Godkjenning av studiepoeng

Delstudiet i utlandet må forhåndsgodkjennes av instituttet/fakultetet.

30 ECTS credits tilsvarer 30 studiepoeng ved USN.

Semesterinndeling

• Høst: Midten av september til desember.
  • Vår: Midten av januar til slutten av mai.

Bolig

Norske studenter som drar til Trinity St. David vil få hjelp til å finne bolig.

Studenter fra Norge trenger ikke visum til Wales.

Forsikring/Vaksiner

Med europeisk helsetrygdkort er du dekket gjennom Folketrygden. Mer informasjon på nettsidene til HELFO. Som utreisende student er det også viktig å ha forsikring for hele oppholdet. Vaksiner er ikke nødvendig.

Praktisk info om utveksling