BA School of Business and Finance

BA School of Business and Finance er en av de ledende, selvfinansierende handelshøyskoler i Latvia. Den ble grunnlagt i 1992 som Banking College under Bank of Latvia. I 1997 ble det godkjent som høyere utdanningsinstitusjon, i dag kjent som BA School of Business and Finance tilbyr studier til 1500 studenter.

Avtaletype: Erasmus
Land: Latvia
Institusjonens hjemmeside: www.ba.lv/en/
Kurskatalog: www.ba.lv/studies/
Til inspirasjon:

Antall plasser

3-4 semesterplasser for ved handelshøgskolefakultetet

Opptakskrav

Studenter på bachelor- og masternivå kan søke. Ingen absolutte karakterkrav, Ingen absolutte språkkrav.  Levert karakterutskrift og søknadsbrev innen fristen.

Engelsk (semesterprogrammer)

Klikk her for informasjon om hvordan søke utveksling.

Kandidatene blir vurdert og rangert.

Intern frist USN er:

• 1. februar for kommende høstsemester
  • 15. september for kommende vårsemester

Skolepenger/finansiering

Semesterstudier ved BA School of Business and Finance kan støttes av Lånekassen med utdanningslån/stipend og reisestøtte så lenge det er forhåndsgodkjent av USN.

Godkjenning av studiepoeng

30 ECTS tilsvarer 30 studiepoeng ved USN.

Bolig

Forsikring/vaksiner

Med europeisk helsetrygdkort er du dekket gjennom Folketrygden. Mer informasjon på nettsidene til HELFO. Som utreisende student er det også viktig å ha reiseforsikring. Vaksiner er ikke nødvendig.

Praktisk info om utveksling