Europäische Fachochschule (EUFH)

EUFH er en liten, internasjonal handelshøyskole med vekt på europeisk økonomi, politikk og handel. Den er lokalisert i Brühl, en forstad til Köln, med mange muligheter for å lære mer om tysk produksjon, industri og økonomi!

Avtaletype: Erasmus
Land: Tyskland
Institusjonens hjemmeside: EUFHs nettside
Kurskatalog: Kurskatalog på engelsk
Til inspirasjon:

Antall plasser

4 per semester/år

Opptakskrav

Studenter på bachelor- og masternivå kan søke. Ingen absolutte karakterkrav, Ingen absolutte språkkrav.  Levert karakterutskrift og søknadsbrev innen fristen.

Engelsk (semesterprogrammer), ellers Tysk.

Klikk her for informasjon om hvordan søke utveksling.

Kandidatene blir vurdert og rangert.

Intern frist USN er:

• 1. februar for kommende høstsemester
  • 15. september for kommende vårsemester

Skolepenger/finansiering

Semesterstudier ved EUFH kan støttes av Lånekassen med utdanningslån/stipend og reisestøtte så lenge det er forhåndsgodkjent av USN. Mer informasjon

Godkjenning av studiepoeng

30 ECTS tilsvarer 30 studiepoeng ved USN.

Bolig

EUFH har ingen bolig garanti men hjelper til med å finne bolig for internasjonale studenter.

Forsikring/vaksiner

Med europeisk helsetrygdkort er du dekket gjennom Folketrygden. Mer informasjon på nettsidene til HELFO. Som utreisende student er det også viktig å ha reiseforsikring. Vaksiner er ikke nødvendig.

Praktisk info om utveksling