Haute Ecole Libre Mosane, Liege (HELMO)

Liege er en livlig studentby i den franske delen av Belgia – Wallonia. HELMO sammen med Universitetet i Liege gjør miljøet i byen ungt, sosialt og dynamisk. Mange hyggelige utesteder, butikker og barer i sentrum samt en god plassering med kort vei til byer som Brussel, Paris, Amsterdam og Köln gjør byen til en attraktiv by å leve og bo i. HELMO har en god portefølje av fag innenfor markedsføring, som undervises på engelsk.

Avtaletype: Erasmus
Land: Belgia
Institusjonens hjemmeside: Helmo
Kurskatalog: Kurs på engelsk
Til inspirasjon:

helmo

Antall plasser

2 semesterplasser innen International Law.

4 semesterplasser innen Marketing.

Kurskatalog

Kurskatalogen over engelskspråklige kurs fnner du her. Spesialisering innenfor markedsføring på engelsk.

Opptakskrav

Studenter på bachelornivå kan søke. Ingen absolutte karakterkrav. Ingen absolutte språkkrav. Levert karakterutskrift og søknadsbrev innen fristen.

Engelsk (egne semesterprogrammer), ellers fransk.

Klikk her for informasjon om hvordan søke utveksling.

Kandidatene blir vurdert og rangert og listen over studenter som er aktuelle blir deretter sendt til Helmo.

Intern frist HSN er

• 1. februar for kommende høstsemester
  • 15. september for kommende vårsemester

Frist for å søke til Helmo er medio juni for høstsemesteret og medio november for vårsemesteret.

Skolepenger/finansiering

Semesterstudier her kan støttes av Lånekassen med utdanningslån/stipend, reisestøtte og skolepengestøtte så lenge det er forhåndsgodkjent av HSN. Les mer om finansiering her.

Godkjenning av studiepoeng

30 ECTS tilsvarer 30 studiepoeng ved HSN.

Semesterinndeling

• Semester 1: medio september - medio januar
  • Semester 2: primo februar - medio juni

Bolig

Du er selv ansvarlig for å skaffe bolig. Her er en oversikt over utleiere.

Forsikring/vaksiner

Med europeisk helsetrygdkort er du dekket gjennom Folketrygden. Mer informasjon på nettsidene til HELFO. Som utreisende student er det også viktig å ha . Vaksiner er ikke nødvendig.

Det er ikke nødvendig med visum.

Praktisk info om utveksling