Rotterdam Business School

Rotterdam er en spennende, moderne storby med mange attraktive tilbud til studenter. USN har Erasmusavtale med Rotterdam Business School, som tilbyr engelskspråklige programmer innen for økonomi og ledelse, med særlig vekt på blant annet internasjonal logistikk.

Avtaletype: Erasmus
Land: Nederland
Institusjonens hjemmeside: RBS nettside

rbs

Antall plasser

Erasmus+

3 semesterplasser innen bachelor i økonomi og ledelse. Spesiell vekt på fag innen logistikk.

Kurskatalog

Kurskatalog over relevante engelskspråklige programmer finner du her

Opptakskrav

Bachelorstudenter innen økonomi og administrasjon kan søke. Ingen absolutte karakterkrav. Ingen absolutte språkkrav.

Levert karakterutskrift og søknadsbrev innen fristen.

Engelsk.

Søknadsfrister

Kandidatene blir vurdert og rangert og listen over studenter som er aktuelle blir deretter sendt til Rotterdam Business School.

Intern frist USN er:

• 1. februar for kommende høstsemester
  • 15. september for kommende vårsemester

Frist for å søke til RBS er mai og 1. november.

Skolepenger/finansiering

Semesterstudier ved RBS kan støttes av Lånekassen med utdanningslån/stipend og reisestøtte så lenge det er forhåndsgodkjent av USN.

Godkjenning av studiepoeng

30 ECTS credits tilsvarer 30 studiepoeng ved USN.

Semesterinndeling

• Semester 1: ultimo august - primo februar
  • Semester 2: primo februar - primo juli

Bolig

Du er selv ansvarlig for å skaffe bolig. Rotterdam Business School tilbyr studentboliger til internasjonale studenter.

Visum

Studenter fra Norge trenger ikke visum til Nederland for opphold kortere enn tre måneder.

Forsikring/vaksiner

Med europeisk helsetrygdkort er du dekket gjennom Folketrygden. Mer informasjon på nettsidene til HELFO. Som utreisende student er det også viktig å ha forsikring. Vaksiner er ikke nødvendig.

Praktisk info om utveksling