Toulouse Business School

Toulouse Business School har gode rankinger i Frankrike, og har i tillegg trippel akreditering. Det er kun rundt 1 % av alle verdens Handelshøyskoler som har dette i dag. De tilbyr studier både på bachelor og masternivå. USN mottar mange studenter fra TBS på utveksling, og deres engelske programmer utgjør et godt tilbud for våre egne økonomistudenter. Toulouse er en hyggelig storby sør i Frankrike og en stor studentby som kan by på mye bra!

Avtaletype: Erasmus
Land: Frankrike
Institusjonens hjemmeside: Toulouse Business School
Kurskatalog: Kurskatalog
Til inspirasjon:

toulouse

Antall plasser

Erasmus+

4 plasser per semester for studenter innen Økonomi- og ledelsesfag, Bachelor og Master.

Toulouse Business School har trippel akkreditering - EQUIS, AACSB og AMBA, som betyr at skolen står for kvalitet og høy internasjonal profil.

Kurskatalog

Kurskatalog over engelskspråklige programmer på bachelornivå finner du her. Programmer på masternivå finner du her.

NB! TBS har campus både i Toulouse og i Barcelona. USN studenter skal ta emner ved campus i Toulouse.

Opptakskrav

Bachelorstudenter innen økonomi kan søke.Ingen absolutte karakterkrav. Ingen absolutte språkkrav. Levert karakterutskrift og søknadsbrev innen fristen.

Engelsk.

Søknadsfrister

Klikk her for informasjon om hvordan søke utveksling.

Kandidatene blir vurdert og rangert og listen over studenter som er aktuelle blir deretter sendt til Toulouse Business School.

Intern frist USN er:

• 1. februar for kommende høstsemester
  • 15. september for kommende vårsemester

Frist for å søke til TBS direkte er 1.april og 1. oktober!

Skolepenger/finansiering

Semesterstudier ved TBS kan støttes av Lånekassen med utdanningslån/stipend og reisestøtte så lenge det er forhåndsgodkjent av USN.

Godkjenning av studiepoeng

30 ECTS credits tilsvarer 30 studiepoeng ved USN.

Semesterinndeling

• Semester 1: medio september - medio januar
  • Semester 2: primo februar - medio juni

Bolig

Du er selv ansvarlig for å skaffe bolig. Toulouse Business School kan være behjelpelig med å skaffe studentbolig når du er tatt opp som student.

Visum

Studenter fra Norge trenger ikke visum til Frankrike for opphold kortere enn tre måneder.

Forsikring/vaksiner

Med europeisk helsetrygdkort er du dekket gjennom Folketrygden. Mer informasjon på nettsidene til HELFO. Som utreisende student er det også viktig å ha . Vaksiner er ikke nødvendig.

tbs

Praktisk info om utveksling