University of Strathclyde

Dette universitetet ligger i Glasgow i Skottland. De har stor satsing på internasjonalisering og mottak av internasjonale studenter.

Avtaletype: Study Abroad
Land: Storbritannia
Institusjonens hjemmeside: University of Strathclyde
Kurskatalog: Strathclyde Business School - courses
Til inspirasjon:

Antall plasser

Mange

Bachelorstudenter i økonomi og ledelse kan søke seg hit.

Karakterkrav: Strathclyde Business School forventer at HSN sender ut studenter som har uproblematisk studieprogresjon og har ca. C i gjennomsnitt. Du må kunne følge undervisning på engelsk.

Søknadsfrister

Intern frist HSN er:

• 1. februar for kommende høstsemester
  • 15. september for kommende vårsemester

Skolepenger og finansiering

HSN-studenter betaler study abroad fee, men får reduksjon i skolepengeavgiften med 10% i henhold til vår avtale med institusjonen.

Semesterstudier støttes av Lånekassen med utdanningslån/stipend og reisestøtte så lenge det er forhåndsgodkjent av HSN.

Godkjenning av studiepoeng

60 credits tilsvarer 30 studiepoeng ved HSN.

Semesterinndeling

• Høst: September - desember
  • Vår: Januar -juni

Bolig

Du er selv ansvarlig for å skaffe bolig. Universitetet har en egen boligformidling du kan søke via.

Visum

Studenter trenger ikke visum for å studere i Storbritannia på kortere study abroad eller utvekslingsopphold.

Som utreisende student må du ha forsikring.

Praktisk info om utveksling