University of Tasmania (UTAS)

Tasmania er en vakker øy som ligger sør for Australia. Den har flotte fjell, frodige og tempererte regnskoger, fossefall, og hvite sandstrender. Launceston og Hobart, der UTAS har campuser, har alt et byliv kan tilby. Det er hyppige flyavganger til det australske fastlandet, men Tasmania er en stor opplevelse i seg selv!


Land: Australia
Institusjonens hjemmeside:


Kurskatalog:
Til inspirasjon:

tas

Antall plasser

Study abroad: Ingen plassbegrensning.

Opptakskrav

Karakterkrav er snitt på min rundt C. Minimum 4 i snitt fra engelsk på vitnemål fra videregående skole (evt dokumentasjon på utveksling/lengre opphold i engelskspråklig land kan telle positivt), eller

Skolepenger og finansiering

Study abroad- studenter fra USN betaler skolepenger. Klikk her for å se en oversikt over skolepengene ved din institusjon.

Semesterstudier her kan støttes av Lånekassen med utdanningslån/stipend og reisestøtte så lenge det er forhåndsgodkjent av USN. Les mer om finansiering

Godkjenning av studiepoeng

Du må ta minimum fire kurs à 12.5 units per semester (totalt 50 units).

Semesterinndeling

  • Semester 1: Ultimo februar til ultimo juni
  • Semester 2: Medio juli til ultimo november

Bolig

Du er selv ansvarlig for å skaffe bolig. Universitetet har et eget service senter som hjelper deg med å finne bolig om du ønsker deg. Du må reservere hybel tidlig. Se mer her. Det er i tillegg rikelig med muligheter til å leie privat.

Visum

Studenter som har skal studere i Australia i mer enn tre måneder må ha et studentvisum. Les mer om visum i Australia her.

Forsikring

Som utreisende student må du ha forsikring.

tas1

 

Praktisk info om utveksling