Universidad de Cantabria

Universidad de Cantabria er ett av tre spanske universitet som rangeres på topp ti både innen utdannings- og forskningskvalitet.

Avtaletype: Erasmus
Land: Spania
Institusjonens hjemmeside: Cantabria
Kurskatalog: Course Offer in English
Til inspirasjon:

c

Antall plasser

3 semesterplasser teknologifag

2 helårsplasser lærerutdanning

4 helårsplasser økonomi og ledelse

2 helårsplasser historie

Karakterkrav: ingen.

Språkkrav: Tilfredsstillende engelskkunnskaper og det må regnes med at få opplegg blir undervist i på engelsk. Spanskkunnskaper er derfor en stor fordel, og lærestedet tilbyr spanskkurs i forkant av semesterstart. Forutsatt en varighet på minst fire uker, kan Lånekassen gi språkstipend for dette kurset.

Skolepenger og finansiering

HSN-studenter betaler ingen skolepenger, og får Erasmus-stipend som studieåret 2016/2017 er på ca. 350 euro per måned.

Semesterstudier kan støttes av Lånekassen med utdanningslån/stipend og reisestøtte så lenge det er forhåndsgodkjent av HSN. Les mer om finansiering

Søknadsfrister

Klikk her for informasjon om å søke utveksling. Kandidatene blir vurdert og rangert og deretter søkes det videre om opptak.

Intern frist HSN er:

• 1. februar for kommende høstsemester
  • 15. september for kommende vårsemester

Godkjenning av studiepoeng

30 ECTS tilsvarer 30 studiepoeng ved HSN.

Semesterinndeling

• Høstsemester: September-desember
  • Vårsemester: Januar -juni

Bolig

Du er selv ansvarlig for å skaffe bolig. Universitetet har informasjon om de ulike boligalternativene.

Studenter fra HSN trenger ikke visum for å studere i Spania.

Forsikring

Som utreisende student må du ha forsikring. Studenter i Europa må også ha helsetrygdkort fra HELFO.

Praktisk info om utveksling