University of Auckland

University of Auckland er lokalisert i Auckland, den største byen i New Zealand. Auckland har ca 1,4 millioner innbyggere. Byen tilbyr på en rekke ulike muligheter for aktiviteter: konserter, musikk- og uteliv, film- og kulturfestivaler, utstillinger, båtliv og sportsbegivenheter. Samtidig er ikke naturopplevelsene langt unna! Universitetet har 41 000 studenter, og av disse kommer ca. 5 000 fra andre land. Universitetet er lokalisert på fem ulike studiesteder i området: Hovedcampus ligger i selve Auckland, mens det finnes fire spesialiserte campuser utenom.

Land: New Zealand
Institusjonens hjemmeside: University of Auckland
Til inspirasjon:

clocktower

Antall plasser

Ingen begrensning på antall study abroad-plasser.

Studenter på Bachelornivå kan søke. Karakterkrav: C

Minimum 4 i snitt fra engelsk på vitnemål fra videregående skole (evt dokumentasjon på utveksling/lengre opphold i engelskspråklig land kan telle positivt) eller TOEFL (internet based) score 80 (skriftlig del ikke under 21) eller IELTS score 6.0 (ingen del under 5.5).

Levert karakterutskrift og søknadsbrev innen fristen.

Undervisnings- og eksamensspråk er engelsk.

Søknadsfrister

Interesserte studenter sender søknadskjema til Internasjonal Seksjon ved HSN. Kandidatene blir vurdert og rangert.

Intern frist HSN er:

• 1. februar for kommende høstsemester
  • 15. september for kommende vårsemester

Frist for å søke til University of Auckland er i begynnelsen av desember (for påfølgende vårsemester) og tidlig i juli for påfølgende høstsemester. Datoene spesifiseres for hvert fagområde.

Skolepenger og finansiering

HSN-studenter må betale skolepenger ved University of Auckland. Skolepengene i 2017 pr semester er NZ$ 11 475 som inkluderer 10 % rabatt.

Semesterstudier ved University of Auckland kan med utdanningslån/stipend, reisestøtte og skolepengestøtte, så lenge det er forhåndsgodkjent av HSN. Merk at det kan tilkomme en egenandel i skolepengene siden skolepengene kan overstige det Lånekassen kan tildele i skolepengestøtte. Mer om finansiering .

Godkjenning av studiepoeng

60 points tilsvarer 30 studiepoeng ved HSN.

Semesterinndeling

• Semester 1: medio februar - primo juli
  • Semester 2: primo august - primo desember

Bolig

University of Auckland tilbyr studentbolig som kan søkes om online når du har fått opptak.

Du må ha visum for å studere på New Zealand, begynn med tidlig.

Du må ha forsikring når du skal studere i utlandet. Les mer .

Vaksiner

Vaksiner er ikke nødvendig.

Praktisk info om utveksling