University of South Australia (UNiSA)


Avtaletype: Study Abroad
Land: Australia
Institusjonens hjemmeside:


Kurskatalog:
Til inspirasjon:

Fin gangvei ned til stranden, Australia Klikk her for å lese reisebrev fra Australia!

University of South Australia ligger i Adelaide, og er rangert til nr 25 i QS's verdens top 50 under 50 år, og er nummer 3 i Australia i THE Young University Rankings. University of South Australia Business School er EQUIS akkreditert.

Adelaide er hovedstaden i den australske delstaten Sør-Australia og er landets femte største by. Adelaide er en sjarmerende by omgitt av grønne parker og ligger vakkert plassert mellom fjellene og havet. Byen har et rikt utvalg av kunst og kultur, utmerkede restauranter, gamle bygninger og en vennlig lokalbefolkning.
 

Antall plasser: Ingen plassbegrensning, da dette er en Study Abroad avtale.

Karakterkrav: UNISA krever at du har "good academic standing", som betyr at du bør ha et snitt rundt C.

Språkkrav: Minimum 4 i snitt fra engelsk på vitnemål fra videregående skole (evt dokumentasjon på utveksling/lengre opphold i engelskspråklig land kan telle positivt) eller TOEFL (internet based) score 79 eller IELTS score 6.0

Skolepenger og finansiering: I 2019 er skolepengene for study abroad opphold ved UNISA på AUD$  9 900 per semester.  Studenter fra USN får AU$ 1000 i rabatt fra "Study Abroad - tuition fee", og betaler dermed AUD 8 900 pr semester.

Godkjenning av studiepoeng: 18 UniSA credits er 30 studiepoeng. Du må ta minimum fire kurs à 4.5 units per semester, totalt 18 units.

Semesterinndeling: Midten av juli til slutten av november (norsk høstsemester/ "study period 5"). Slutten av februar til slutten av juni (norsk vårsemester/"study period 2").

Bolig: Du er selv ansvarlig for å skaffe bolig. Universitetet har et eget servicesenter som hjelper deg med å finne bolig. Du kan leie privat i hus/leiligheter eller i såkalte "residencial colleges", som tilsvarer studenthybler. Merk at universitetet ikke eier disse. Det er rikelig med muligheter til å leie privat. Les mer her.

Visum: Studenter som har skal studere i Australia i mer enn tre måneder må ha et studentvisum. Les mer om visum i Australia her.

Praktisk info om utveksling