University of Cumbria

Universitetet i Cumbria ligger i området nær den skotske grensen, med kort reiseavstand til større byer som Manchester og Liverpool. Med ti minutters gange til sentrum finner du en sjarmerende liten by som rommer de fleste high street butikkene, noen restauranter og barer for enhver smak. Universitetet har vært populært blant våre studenter på grunn av trygge og studentvennlige omgivelser.

Avtaletype: Erasmus
Land: Storbritannia
Institusjonens hjemmeside: www.cumbria.ac.uk/
Kurskatalog: Studiekatalog

BREXIT:

Storbritannia går etter planen ut av EU senest 29. mars 2019. Det er knyttet stor usikkerhet til utfallet av forhandlingene mellom Storbritannia og EU, noe som igjen kan ha konsekvenser for Storbritannia sin deltagelse i Erasmusprogrammet. Vi anbefaler alle USN studenter som ønsker å studere i Storbritannia til høsten, om å snakke med internasjonal koordinator på campus for mer informasjon og mulige alternativer.

Antall plasser

Ingen spesielle

Skolepenger og finansiering

USN-studenter betaler ingen skolepenger, og får Erasmus-stipend som er  ca. 400  euro per måned.

Semesterstudier støttes av Lånekassen med utdanningslån/stipend og reisestøtte så lenge det er forhåndsgodkjent av USN. Les mer om finansiering.

Godkjenning av studiepoeng

60 credits tilsvarer 30 studiepoeng ved USN.

Semesterinndeling

• Høstsemester: September- Desember
  • Vårsemester: Januar -Juni

Bolig