Økonomi og ledelse ved New College Durham

Sozan og en venninne tar selfie

"Før jeg søkte på utveksling var jeg litt redd, men nå angrer jeg ikke. Jeg anbefaler på sterkeste studenter til å dra på utveksling, det er det beste jeg har gjort"

Hei!

Mitt navn er Sozan Jibril, jeg studerer økonomi og ledelse på USN. Men nå er jeg på utveksling i Durham i UK. Jeg tar tre fag ved NCD:

• MOP (Managing Organisational Performance)
  • ITD (International Tourism Development)
  • Entrepreneurship.

En bro over en elv i Durham

I MOP vi hadde tre timer med forelesninger «lecture» deretter to time med «seminar». Hvor vi fikk en gruppeoppgave som vi skulle presentere i klassen. Jeg syns det var nyttig, det er en god lære måte.

New college arrangerer skoletur til andre byer for internasjonale studenter: York, Whitby og Edinburgh. Jeg dro til Edinburg med skolen, ellers har jeg dratt med venner til Newcastle, York, Whitby, Manchester og London.

Før jeg søkte på utveksling var jeg litt redd, men nå jeg angrer ikke. Jeg anbefaler på sterkeste studenter til å dra på utveksling, det er det beste jeg har gjort. Jeg har forbedret min Engelsk, ble kjent med nye studenter fra andre land. Vi kommer til å holde kontakt og besøke hverandre senere.

Sozan ser utover byen i solnedgang

Jeg anbefaler studentene som skal dra på utveksling til å være sosiale, bli kjent med nye studenter. Ikke heng med bare norske studenter. Og dersom dere sliter med å levere obligatorisk oppgaver inn fristen, kan dere be om å forlenge fristen. Lykke til =)

Klikk her for å lese reisebrev fra andre studenter som har vært på utveksling.

New College Durham

Durham er en idyllisk engelsk by nord i England, ikke langt fra Newcastle. Med både et stort universitet og en høyskole har Durham et stort antall studenter. USN har sendt studenter til Durham fra bachelorprogrammet i økonomi og ledelse, og vi har en gunstig ERASMUS-avtale med institusjonen.

Utveksling til utlandet

Du kan ta deler av utdanningen i utlandet. Utveksling i utlandet gir deg mulighet til å utvide din internasjonale kompetanse, tverrkulturelle fagkompetanse, språkferdigheter, personlige egenskaper og omstillingsevne. Det kan også gjøre deg mer attraktiv på arbeidsmarkedet.